Super deal

Brussels European District, Meeûssquare / Square de Meeûs 38-40

Kantoorruimte huren in Brussel aan de Meeûssquare / Square de Meeûs (Europese Wijk)

Kantoorruimte huren in Brussel aan de Meeûssquare / Square de Meeûs (Europese Wijk)

Aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel huur je kantoorruimte op een geweldige locatie. Tegen het centrum aan beschik je over een kantoor of plek in de coworking dichtbij het Europees Parlement. Met de vele kantoorgebouwen is deze wijk in Brussel er eentje waar veel ondernemers zich vestigen.

Huurprijzen

Als je wilt huren in dit kantoorpand dan kun je kiezen uit een aantal opties. Zo huur je een werkplek voor 5 dagen per week voor een maandelijks bedrag van €295,-. Als je liever 2 dagen per week wilt werken in de coworking, dan kost dit je €195,- per maand. De private offices zijn beschikbaar in groottes vanaf 10 m2 en de grootste is 100 m2. Deze zijn op aanvraag te huur voor prijzen vanaf €450,- per maand. Meer informatie hierover vraag je op bij onze vastgoedconsultants.

24/7 toegang tot jouw kantoor en super snel internet

Als je besluit om kantoorruimte te huren aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel dan geniet je van meerdere high level services. Zo is er een super snelle internetverbinding waardoor nog productiever kunt werken. Het kantoor en de coworking zijn 24/7 voor jou toegankelijk, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je wilt werken en tot hoelaat. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van de vergaderzalen op andere locaties van de verhuurder. Hierdoor ben je flexibel en kun je ook op een locatie afspreken die buiten het centrum van Brussel ligt. Zo is er in Zaventem en Antwerpen nog een locatie waar je kunt werken en vergaderen. Handig toch?

Locatie en bereikbaarheid

In de Europese hoofdstad ben je verzekerd van goede kantoren op de beste locaties. Je huurt op deze locatie nabij het Europees Parlement en er bevindt zich een directe metroverbinding met de luchthaven van Zaventem. Dit gaat via de Eurostarterminal en je reist zo eenvoudig naar de opstapplaats voor de Thalys. In het hart van de Leopoldwijk kan het lastig zijn om een parkeerplek te vinden, maar niet bij dit kantoorgebouw. Er is namelijk een parking aanwezig waar jij een parkeerplek kunt huren, zo hoef je niet meer opzoek naar een parkeerplaats. Met de bus, tram en trein reis je ook gemakkelijk naar kantoor, want station Luxemburg ligt op loopafstand. Je bent hoe dan ook verzekerd van een geweldige locatie die goed bereikbaar is.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Meeûssquare / Square de Meeûs?

Wil jij jouw toekomstige kantoorruimte aan de Meeûssquare / Square de Meeûs in Brussel graag met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag wat er mogelijk is. Wij plannen voor je gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in, zodat je op een door jou gekozen moment langs kan gaan. Laat wel even of de koffie lekker was! Goed plan toch?

 

Meeûssquare / Square de Meeûs 38-40 Meeûssquare / Square de Meeûs 38-40 Brussels European District Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!