Rent office space Bunnik, Kosterijland 3-5

Facilities
 • Free WiFi
 • Airconditioning
 • Storage space
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Internet facilities
 • Pantry
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Kosterijland 3-5 in Bunnik

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Bunnik!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan het Kosterijland in Bunnik

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan het Kosterijland in Bunnik? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit kantoorpand. Het kantoorpand heeft een industriële maar ook huiselijke inrichting. Deze combinatie zorgt voor veel creativiteit en dat spreekt de huidige huurders erg aan. Ook de locatie van het kantoorpand is gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar!

Huurprijzen

Helaas zijn er op dit moment geen kantoorruimten beschikbaar. Daarom raden wij je aan om goed onze website in de gaten te houden. Wij zorgen namelijk altijd dat het actuele aanbod wordt gepresenteerd. Zodra er kantoorkamers of werkplekken beschikbaar zijn, dan heb je de mogelijkheid om een rondleiding in te plannen. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden. 

Vergaderruimten, 24/7 toegankelijk en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan het Kosterijland in Bunnik is erg comfortabel, dit komt onder andere door het ruime aanbod van de services en faciliteiten. Zo is het erg makkelijk om een vergaderruimte gratis (!) te reserveren, je hebt de keuze uit maar liefst 6 ruimten! Erg handig wanneer je een afspraak hebt met klanten of een presentatie wilt houden voor je collega’s. Een ander bijkomend voordeel is de 24/7 toegankelijkheid, erg handig om buiten kantoortijden de laatste werkzaamheden af te ronden. Ook is er een pantry in het kantoorgebouw, hier staat elke dag verse koffie en thee voor je klaar. 

Locatie en bereikbaarheid

Huur je liever net buiten de grote stad? Dan is dit de perfecte locatie voor jouw onderneming. Het bruisende centrum van Utrecht ligt namelijk op een rijafstand van een kwartiertje. Het kantoorpand is gevestigd op het industriegebied van Bunnik, 5 minuten vanaf het centrum. Deze locatie is er makkelijk te bereiken met de auto, de A12 ligt namelijk langs het Kosterijland. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van 3 minuten vanaf jouw werkplek bereik je een bushalte, deze brengt je ook weer binnen enkele minuten naar het treinstation van Bunnik.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kosterijland in bunnik?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Kosterijland in Bunnik? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar alle mogelijkheden. Ondanks dat er nu geen beschikbaarheid is, helpen wij je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan het Kosterijland.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Kosterijland 3-5

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen