Bunnik, Regulierenring 4

  • KVK-registration

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte beschikbaar in representatief kantoorgebouw net buiten Utrecht!

Aan de Regulierenweg 4 in Bunnik kunt u een kantoorruimte op maat huren van 265 m2. De te huren kantoorruimte is gelegen binnen een representatief kantoorpand. In de directe omgeving zijn meerdere gerenommeerde ondernemingen gevestigd. Het voordeel van de locatie is dat treinstation Bunnik gelegen is op een loopafstand van slechts vier minuten. Vanuit hier bent u met de trein binnen tien minuten op NS-station Utrecht Centraal. Met de auto bent u in circa vijf minuten op de snelweg A12 (Duitsland – Utrecht – Den Haag).

Binnen dit kantoorgebouw kunt u op flexibele wijze kantoorruimte huren. Ook is het mogelijk om meerjarig kantoorruimte te huren op deze locatie in Bunnik. De huurprijs bedraagt slecht €95,- per m2 per jaar. Binnen het kantoorgebouw is ook een pantry gevestigd, waar u gebruik van kunt maken. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat? Plan dan direct een rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte te huur in representatief pand in Bunnik Regulierenring 4 Bunnik Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!