Rent office space Capelle aan den IJssel, Fascinatio Boulevard 562

4 (1 reviews)
Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Capelle a/d IJssel, Rivium 1e straat 12 mins walk (1.0 km)
 • Railway station Rotterdam Zuid 54 mins walk (4.5 km)
 • Gym 3 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Fascinatio Boulevard 562 in Capelle aan den IJssel

Availability updated:
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 37 m2
  Rental price: €1,000 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is in 2007 gebouwd en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4294 m2. Het grote voordeel van deze locatie in de bereikbaarheid. Zowel met de auto als met  het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Zo zijn er nog 2 kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 18 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €360,-. Ben je met meer mensen of wil je gewoon wat comfortabeler werken? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 25 m2, te huur voor €490,- per maand. Daarnaast zijn er ook nog kantoorunits beschikbaar met een oppervlakte van 49 m2 en 52 m2. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

24/7 toegankelijk, internetservice en flexibele contractmogelijkheden 

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel, maak je ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen. Bijvoorbeeld de 24/7 toegankelijkheid, ideaal wanneer je buiten werktijden om nog even de laatste werkzaamheden wilt afronden. Bijvoorbeeld in de late avonduren of in het weekend. Daarnaast maak je gebruik van razendsnelle internet verbinding en heb je de mogelijkheid om een flexibel contract op te stellen. Erg fijn wanneer je nog niet precies weet hoelang je een kantoorruimte wilt huren.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand op een gunstige locatie gelegen om te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Verschillende op- en afritten van bijvoorbeeld de A16, A20 en A15 zijn binnen enkele minuten vanaf jouw werkplek te bereiken. Ook de bushalte is enkele minuten lopen, deze buslijn heeft tevens een rechtstreekse verbinding met het treinstation Rotterdam Zuid.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Fascinatio Boulevard. 


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Als je op zoek bent naar een simpele maar prima onderhouden kantoorruimte?

Neem zal ik je zeker aanraden om hier een kijkje te nemen.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Fascinatio Boulevard 562

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen