RENTED OUT

Capelle aan den IJssel, Ligusterbaan 1

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Capelle aan den IJssel!

Kantoorruimte te Huur binnen dit moderne kantoorpand in het hoofdweggebied Capelle

Wilt u uw bedrijf ook huisvesten in een modern kantoorpand op een zichtlocatie in Capelle aan den IJssel? Dan is dit de uitgelezen kans! Binnen Kantoorgebouw ‘De Vlier’ aan de Ligusterbaan 1 is kantoorruimte te huur tegen een aantrekkelijke huurprijs! De huur bedraagt slechts €100,- per m2 kantoorruimte per jaar en u huurt hier een al een eigen kantoorruimte vanaf 89m2.

Een kantoorunit van 89 m2 is al te huur voor de prijs van €740,- per maand. Besluit u meerjarig te huren? Dan kan het zomaar zijn dat de huurprijs voor u nog aantrekkelijker wordt! U kunt ook een hele verdieping huren op deze locatie, u huurt dan 600 m2 kantoorruimte. Huren kan tot een maximum oppervlakte van 1.500 m2 op deze locatie, het totale kantoorgebouw heeft een oppervlakte van 3.175m2 en bestaat uit 5 verdiepingen.

Het hoofdweggebied is het grootste bedrijventerrein van Capelle aan den IJssel en De Vlier is op een dusdanige aantrekkelijke locatie gesitueerd dat het op een zichtlocatie aan de Hoofdweg in Capelle aan den Ijssel is gelegen. Het kantoorgebouw onderscheidt zich door een kenmerkende voorgevel, herkenbaar, licht en uitnodigend. Parkeerplekken zijn bij dit kantoor ruimschoots aanwezig. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit vanaf 89 m2 of kantoorruimte op maat tot maximaal 1.500m2 in Capelle aan den IJssel? SKEPP geeft u gratis advies en regelt een vrijblijvende rondleiding voor u!

Huur aantrekkelijke kantoorruimte in Capelle a/d IJssel Ligusterbaan 1 Capelle aan den IJssel Toplocation!

1 reviews Ligusterbaan

prijs/ kwaliteit verhouding is goed

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!