Capelle aan den IJssel, Rivium Boulevard 156-186

Kantoorruimte huren vlakbij Rotterdam? Huur in dit moderne kantoor in Capelle aan den IJssel!

Goedkoper huren dan in Rotterdam, maar toch dicht bij de tweede stad van Nederland werken? Dan is het huren van een kantoorruimte in dit eigentijdse kantoorgebouw aan de Rivium Boulevard een zeer gunstige optie. Maak naast de kantoorruimte gebruik van de loungeruimte, het dakterras en de goede bereikbaarheid, wanneer u besluit om hier te huren.

Let op: een erg goedkope all-inprijs voor een kantoorkamer!

Op dit moment zijn er nog 4 kantoorkamers te huur van 19 m2, 25 m2, 25 m2 en 37 m2. De huurprijs is vanaf slechts €360,- per maand. Dit betreft een all-inprijs (!), wees er dus snel bij! In de toekomst zullen er nog meer kantoorkamers, ook wel kantoorunits genoemd, gerealiseerd worden in dit kantoorpand in Capelle aan den IJssel.

Op zoek naar een kantoorruimte op maat? Huur exclusief bij SKEPP!

In dit kantoorpand in Capelle aan den IJssel huurt u een kantoorruimte vanaf 368 m2. Qua huurprijs kan dit kantoorpand in Capelle aan den IJssel een gunstig alternatief zijn voor de veel duurdere kantoren in Rotterdam. U betaalt namelijk slechts €105,- per m2 per jaar voor het huren van een kantoorruimte op maat. Het voordeligst huurt u hier een kantoorruimte voor de flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar.

Loungeruimte, bedrijfsrestaurant, dakterras en parkeerruimte

Over het voorzieningenniveau in dit kantoorpand in Capelle aan den IJssel hoeft u niet te klagen. Tijd voor ontspanning? Bezoek dan de loungeruimte. Trek in een hapje eten? Ga dan naar het bedrijfsrestaurant. Is het zonnig weer? Lunch dan lekker in de buitenlucht op het dakterras. Bovendien zijn er 212 parkeerplaatsen bij dit kantoorpand, waar u uw auto kunt parkeren.

Gunstige ligging: de snelweg A16 is in de nabijheid van het kantoor

De bereikbaarheid is goed, vanwege de ligging vlakbij de snelweg A16 en de mogelijkheden om per bus en metro te reizen. Rotterdam The Hague Airport is in ruim een kwartier rijden te bereiken.

Plan een gratis rondleiding in door dit moderne kantoorpand!

Wilt u dit kantoorpand in Capelle aan den IJssel in het echt bekijken? Plan dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoor bij SKEPP. Dit doet u via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met onze vastgoedconsultants.

Zoekt u een voordelige kantoorkamer? Huur in Capelle! Rivium Boulevard 156-186 Capelle aan den IJssel Toplocation!

5 reviews Rivium Boulevard

Hip en ontzettend ruim!

Het bedrijfsrestaurant is erg lekker en ook makkelijk om naar toe te gaan met klanten.

Strak kantoorgebouw!

Overzichtelijk en comfortabel

Ziet er strak uit

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!