Super deal

Capelle aan den IJssel, Rivium Boulevard 201-234

Kantoorruimte huren aan de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel? Zoek dan niet verder, wij hebben hier namelijk het geschikte kantoorgebouw voor jou gevonden. Het kantoorpand is een architectonisch hoogstandje, waarbij tot in detail aandacht is besteed in aan het opleveringsniveau. De services en faciliteiten in het kantoorgebouw zijn fantastisch en ook de bereikbaarheid is top. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie is er een totale oppervlakte van 8714 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Je heb de mogelijkheid om een grote kale kantoorruimte te huren van bijvoorbeeld 417 m2 voor een maandelijks bedrag van €4343,-. Ook is het mogelijk om een grote kantoorunit te huren van 706 m2 voor €7354,- per maand. In het kantoorgebouw zijn er ook turn-key kantoorunits beschikbaar. Dit zijn kantoorkamer sop de begane grond die voorzien zijn van meubilair en je maakt gebruikt van alle services. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren voor 2 tot en met 8 personen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Receptie en gemeenschappelijke ruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen. Zo is er bij binnenkomst een centrale receptie. De receptionisten kunnen je dagelijks ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Ook zijn er in het kantoorpand verschillende gemeenschappelijke ruimten aanwezig. Ideale plekken om af te spreken met klanten en informele gesprekken te voeren met je collega’s.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op een gunstige locatie, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel  jouw werkplek. Het kantoorgebouw is gevestigd op het kantorenpark Rivium en dat bevindt zich direct aan de ring Rotterdam/Rijksweg A16. Ook zijn er verschillende bushaltes bereikbaar op korte loopafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Rivium Boulevard. 

Rivium Boulevard 201-234 Rivium Boulevard 201-234 Capelle aan den IJssel Toplocation!

1 reviews Rivium Boulevard

Het kantoorpand is modern en toch gezellig.

Deze combinatie zorgt voor een leuke werksfeer, wij zijn om!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!