Super deal

Capelle aan den IJssel, Rivium Boulevard 301

Kantoorruimte te huur op populaire vestigingslocatie in Capelle aan den IJssel

Kantoorruimte huren op een populaire plek in Capelle aan den IJssel? Dit kantoorpand genaamd 'Rotterdam Braingate' is gelegen aan de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel. U kunt hier een werkplek, ingerichte kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren. Er zijn nog enkele kantoorkamers beschikbaar vanaf 10 m2. Voor kantoorruimte op maat in deze vestiging neemt u contact op met SKEPP over de actuele beschikbaarheid.

Een kantoorkamer huren kan al vanaf €439,- per maand inclusief gas/water/licht. Tevens betreft het een dan een turn-key kantoorruimte, inclusief meubilair en met 24/7 toegang. Een werkplek huren kan al voor maar €219,- p.m. (all-in). U krijgt dan een werkplek in de business lounge van deze kantoorformule. Voor zowel een werkplek als kantoorkamer geldt dat u gebruik kunt maken van business lounge bij 2000 kantoorlocaties over de hele wereld, waarvan 60 locaties in Nederland.

Profiteren van de vele services en voorzieningen en tegelijkertijd een zeer scherpe huurprijs ontvangen? Neem dan contact op met SKEPP om meer informatie te ontvangen of om een rondleiding te plannen op deze toffe kantoorlocatie in Capelle aan den IJssel.

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Kantoorruimte te huur aan A16 in Capelle a/d IJssel Rivium Boulevard 301 Capelle aan den IJssel Toplocation!

5 reviews Rivium Boulevard

Prima plek om te werken, vergaderen, meeten en lunchen!

Heel veel lichtinval!!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Top locatie, je zit zo op de weg!

Ziet er prachtig uit

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!