Super deal

Capelle aan den IJssel, Rivium Quadrant 141-181

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Exclusieve kantoorruimte huren in Capelle

Bij SKEPP huurt u kantoorruimte bij het meest exclusieve kantoorconcept van Nederland. Dit kantoorconcept is gevestigd in de Gemini Toren in Capelle aan den IJssel en richt zich op een ‘community of business nomads’. Kantoorruimte voor alle beroepsgroepen, bloedgroepen en windrichtingen met één thuisbasis; de Gemini Toren.

Werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimte op maat te huur!

De Gemini Toren is gelegen aan het Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel en hier huurt u een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 en kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Huren doet u hier flexibel, maar ook huren voor de lange termijn is een optie.

Profiteer van een hoog servicelevel

Hier profiteert u van een servicelevel van ongekende hoogte. Een bedrijfsrestaurant, het sociale hart en de diverse vergaderruimten zijn slechts een aantal van de voorzieningen. Bekijk alle voorzieningen die dit kantoor biedt, verder naar onderen op deze pagina. Huren kan overigens al vanaf €150,- per maand voor 1 werkplek.

Daarom kiezen huurders voor dit kantoor in Capelle

Naast de uitstekende bereikbaarheid per eigen vervoer, is het kantoorgebouw in Capelle aan den IJssel ook toegankelijk per openbaar vervoer. Er zijn mogelijkheden om met de lijnbus, metro of trein te reizen.

Plan direct uw rondleiding bij SKEPP in Capelle

Bent u op zoek naar een werkplek (<15m2), kantoorkamer (15-100m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Zoek dan niet verder en plan 24/7 gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP! Ook het annuleren van een rondleiding kan 24/7 geheel gratis.

Kantoorruimte te huur in Gemini Toren Capelle ad IJssel Rivium Quadrant 141-181 Capelle aan den IJssel Toplocation!

6 reviews Rivium Quadrant

Fijne inspirerende omgeving en vriendelijke, kundige medewerkers.

Een representatieve omgeving voor de ontvangst van onze klanten met een zeer goede en vriendelijke service, en ook zeer geschikt om te kunnen netwerken met andere huurders wat overigens ook al gebeurd en daarbij krijgen we ook hulp van de Tribes medewerkers.

Enige 5 sterren concept in de wereld op het gebied van flex kantoor verhuur !

Wat een gave bar, een echte eyecatcher!

Voor de rest is de afwerking van het kantoorpand super, aan alles is gedacht!

Over thuis voelen gesproken....

GAAF!!!!!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!