Rent office space Cuijk, De Nieuwe Erven 3

5 (2 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Cuijk, Station 5 mins walk (0.4 km)
 • Railway station Cuijk 6 mins walk (0.5 km)
 • Park 8 mins walk (0.6 km)
 • Gym 2 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at De Nieuwe Erven 3 in Cuijk

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Cuijk!
About this office

Werken in Cuijk? Huur een representatieve kantoorruimte aan De Nieuwe Erven!

Vlakbij de A73, op een bedrijventerrein en aan De Nieuwe Erven ligt dit representatieve kantoorgebouw in Cuijk. Op deze locatie huurt u voordelig een kantoorruimte en kunt u bovendien gratis uw auto parkeren. Dat is mooi meegenomen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte.

Een werkplek of toch liever een eigen kantoorkamer huren? 

Een werkplek is een ideale optie om bijvoorbeeld als starter te huren. U huurt hier in Cuijk ook een kantoorkamer. Dit is een voordelig alternatief voor kantoorruimte in bijvoorbeeld Nijmegen en Boxmeer. Een kantoorkamer van 25 m2 kost slechts €205,- per maand. U huurt hier flexibel een kantoorruimte, een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar is financieel het aantrekkelijkst.

Praktijkruimte, opslagruimte en parkeerruimte beschikbaar

Daarnaast is er een praktijkruimte beschikbaar. Zoekt u ook ruimte om uw spullen op te slaan? Dan heeft u geluk: er is ook opslagruimte te huur. Voor de mensen die met eigen vervoer naar de kantoorruimte komen is het een groot voordeel dat u kunt parkeren op het eigen terrein en dat dit ook nog eens gratis is!

24/7 toegang tot uw kantoorruimte, waar internet aanwezig is

Bent u iemand die liever 's avonds langer doorwerkt of zelfs 's nachts? Dan is dit een geschikte locatie om te huren, u heeft namelijk 24/7 toegang tot uw kantoorruimte. Er is internet voorhanden en er is een algemene ruimte waar u gezamenlijk kunt lunchen, een potje tafelvoetbal kunt spelen en kunt biljarten. 

Neem een kijkje in dit kantoorpand aan De Nieuwe Erven in Cuijk!

Bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer, praktijkruimte en/of opslagruimte in Cuijk of in bijvoorbeeld Nijmegen of Boxmeer? Dan is het verstandig om een kijkje te gaan nemen in dit kantoor, waar u voordelig kunt huren. Plan daarom een gratis (!) rondleiding door dit kantoorgebouw bij SKEPP of neem contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP voor meer informatie!


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Zou graag wat meer informatie willen over dit pand, ziet er netjes uit

T

top locatie in Cuijk en prettige ligging vlakbij grote steden...

ideaal

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at De Nieuwe Erven 3

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen