RENTED OUT

Cuijk, De Nieuwe Erven 3

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Cuijk!

Werken in Cuijk? Huur een representatieve kantoorruimte aan De Nieuwe Erven!

Vlakbij de A73, op een bedrijventerrein en aan De Nieuwe Erven ligt dit representatieve kantoorgebouw in Cuijk. Op deze locatie huurt u voordelig een kantoorruimte en kunt u bovendien gratis uw auto parkeren. Dat is mooi meegenomen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte.

Een werkplek of toch liever een eigen kantoorkamer huren?

Een werkplek is een ideale optie om bijvoorbeeld als starter te huren. U huurt hier in Cuijk ook een kantoorkamer. Dit is een voordelig alternatief voor kantoorruimte in bijvoorbeeld Nijmegen en Boxmeer. Een kantoorkamer van 25 m2 kost slechts €205,- per maand. U huurt hier flexibel een kantoorruimte, een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar is financieel het aantrekkelijkst.

Praktijkruimte, opslagruimte en parkeerruimte beschikbaar

Daarnaast is er een praktijkruimte beschikbaar. Zoekt u ook ruimte om uw spullen op te slaan? Dan heeft u geluk: er is ook opslagruimte te huur. Voor de mensen die met eigen vervoer naar de kantoorruimte komen is het een groot voordeel dat u kunt parkeren op het eigen terrein en dat dit ook nog eens gratis is!

24/7 toegang tot uw kantoorruimte, waar internet aanwezig is

Bent u iemand die liever 's avonds langer doorwerkt of zelfs 's nachts? Dan is dit een geschikte locatie om te huren, u heeft namelijk 24/7 toegang tot uw kantoorruimte. Er is internet voorhanden en er is een algemene ruimte waar u gezamenlijk kunt lunchen, een potje tafelvoetbal kunt spelen en kunt biljarten.

Neem een kijkje in dit kantoorpand aan De Nieuwe Erven in Cuijk!

Bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer, praktijkruimte en/of opslagruimte in Cuijk of in bijvoorbeeld Nijmegen of Boxmeer? Dan is het verstandig om een kijkje te gaan nemen in dit kantoor, waar u voordelig kunt huren. Plan daarom een gratis (!) rondleiding door dit kantoorgebouw bij SKEPP of neem contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP voor meer informatie!

Betaalbare werkplek of kantoorruimte huren in Cuijk De Nieuwe Erven 3 Cuijk Toplocation!

2 reviews De Nieuwe Erven

Zou graag wat meer informatie willen over dit pand, ziet er netjes uit

top locatie in Cuijk en prettige ligging vlakbij grote steden... ideaal

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!