Rent office space Culemborg, Gutenbergweg 11-17

Facilities
 • Internet
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Culemborg, Belle van Zuylenlaan 9 mins walk (0.7 km)
 • Railway station Culemborg 30 mins walk (2.4 km)
 • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Gutenbergweg 11-17 in Culemborg

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 1069 m2
  Rental price: €6,681 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 1086 m2
  Rental price: €6,787 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 1186 m2
  Rental price: €7,412 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 1387 m2
  Rental price: €8,668 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Gutenbergweg in Culemborg

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Gutenbergweg in Culemborg? Neem dan een kijkje in dit interessante en ruimte kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en heeft momenteel meerdere kantoorruimten te huur, verdeeld over alle 4 de bouwlagen. Een van de grote pluspunten is de ideale ligging, het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er over alle 4 de bouwlagen kantoorruimten beschikbaar, een totale oppervlakte van 4728 m2. Op de begane grond is een kantoorruimte van 1387 m2 te huur voor een maandelijks bedrag van €8668,-. Op de 1e verdieping is een kantoorunit beschikbaar van 1186 m2 voor €7412 m2 en op de 2e verdieping een oppervlakte van 1086 m2 voor een maandelijks bedrag van €6787. Ook op de 3e verdieping is een soortgelijke ruimte beschikbaar. Alles is mogelijk op deze locatie! Zo kun je bijvoorbeeld ook alle verdiepingen huren of een kleine kantoorkamer. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden, wij helpen je graag.

Een pantry, lift en parkeergelegenheid

Het kantoorpand aan de Gutenbergweg in Culemborg beschikt over een paar services en faciliteiten die het huren een stuk aangenamer maken. Zo is er een luxe pantry waar je jezelf en je collega’s kunt voorzien van een lekker kopje koffie/thee en in de middag makkelijk je lunch kunt voorbereiden. Een ander voordeel is de liftinstallatie, hiermee bereik je snel alle verdiepingen in het kantoorpand. Reis je met de auto naar je werkplek? De 135 aanwezige parkeerplaatsen bieden de mogelijkheid om te parkeren voor de deur! 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is aan de westkant van het bedrijventerrein ‘pavijen’ in Culemborg gevestigd. Het kantoorpand is daardoor erg goed bereikbaar met eigen vervoer. Op slechts een korte rijafstand van 2 minuten bereik je de rijksweg A2 en ook de A27 is binnen enkele minuten vanaf je werkplek te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte ‘Prijsseweg’ ligt om de hoek!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gutenbergweg in Culemborg?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Gutenbergweg in Culemborg? Twijfel dan niet en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder door het beantwoorden van al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Gutenbergweg. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Gutenbergweg 11-17

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen