de Hoef, Computerweg 11-13

Kantoorruimte te huur in kantoor te Amersfoort met een gezellige lunchruimte

Een inspirerend kantoorpand, zo is het geheel vernieuwde kantoorgebouw in Amersfoort, op kantorenpark 'De Hoef', het best te omschrijven. Eén van de grote pluspunten van dit kantoor is de gezellige lunchruimte, die ook als werkcafé kan dienen. Een ander voordeel is de ligging nabij de snelweg A28 en het treinstation Amersfoort Schothorst. Ziet u uzelf hier ook al werken?

Een kantoorruimte op maat is beschikbaar vanaf 380 m2 in dit kantoor

Dit kantoor is sinds de vernieuwing een gezellige en sfeervolle plek om te werken. U wandelt het kantoor binnen en merkt meteen de vriendelijke atmosfeer, door de entree met planten, houten panelen en een grote tafel. Op deze locatie in Amersfoort huurt u een kantoorruimte op maat vanaf 380 m2.

Lunchmogelijkheden, een bedrijfsrestaurant en parkeerruimte aanwezig

Is het lekker weer? Ga dan heerlijk buiten zitten en maak gebruik van de lunchmogelijkheden binnen dit kantoor. Is het koud of regenachtig buiten? Zoek dan een plekje in de lunchruimte. Benieuwd naar parkeermogelijkheden? Parkeerplaatsen zijn aanwezig op het terrein van het kantoorgebouw in Amersfoort.

Werken in dit aangename kantoor? U huurt hier al voor €100,- per m2 per jaar!

Als u zo de voordelen van dit kantoorpand in Amersfoort leest, zult u ongetwijfeld een hoge huurprijs verwachten. Tóch huurt u hier een kantoorruimte voor maar €100,- per m2 per jaar. In principe huurt u hier voor de lange termijn, een eventuele flexibele huurperiode is bespreekbaar. Komt u ook werken in dit gemoderniseerde kantoorgebouw?

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit gemoderniseerde kantoor

Ziet u het menu, rechts op deze pagina? Daar plant u 24/7 een rondleiding in bij SKEPP, zodat u uw nieuwe werkomgeving eerst kunt bekijken. Niet geheel onbelangrijk: bij SKEPP is een rondleiding inplannen gratis!

Kantoorruimte huren in vernieuwd kantoor in Amersfoort! Computerweg 11-13 de Hoef Toplocation!

2 reviews Computerweg

Tof vernieuwd pand.

Ook fijn dat er een lunch wordt aangehouden!

Kantoor met zakelijke uitstraling.

Goede locatie om gasten te ontvangne.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!