RENTED OUT

de Hoef, Hardwareweg 4

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in de Hoef!

Kantoorruimte huren op Business Park Amersfoort

Kijkt u momenteel rond naar kantoorruimte in Amersfoort om te huren? Op dit business park in Amersfoort huurt u een eigen professionele kantoorruimte met een zakelijk adres. U huurt hier een werkplek, kantoorunit vanaf 10 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Een lokaal telefoonnummer en fris interieur aan de Hardwareweg

U ontvangt een lokaal telefoonnummer met professionele receptionist die de telefoon opneemt namens uw bedrijf. Tel daarbij op de betaalbare huurprijs van dit kantoorpand en het smaakvolle en frisse interieur en u begrijpt de voordelen van een business center!

Maak ook gebruik van 60 andere kantoorlocaties in Nederland

U huurt kantoorruimte op deze locatie in Amersfoort maar tevens maakt u gratis gebruik van meer dan 60 andere business lounges door heel Nederland. Allen behorend bij dit kantoorconcept! Sterker nog, u kunt gebruik maken van uw world card omdat circa 2.000 kantoren wereldwijd zijn aangesloten bij dit kantoorconcept. Dat betekent, gratis werken op al deze locaties, waar dan ook te wereld! Voortaan belegt u met een gerust hart uw meeting in New York, Beijing of Sydney!

Turn-key opgeleverde kantoorruimten met meubilair

De comfortabel uitgevoerde kantoren worden met of zonder meubilair opgeleverd, dat is uiteraard uw eigen keuze. De kantoorruimten zijn voorzien van verlaagde systeemplafonds en zijn tevens uitgevoerd met dubbel glas. De kantoorruimten zijn ook goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Huurprijs kantoorruimte aan de Hardwareweg in Amersfoort

Bij dit business center huurt u een werkplek voor maar €259,- per maand. Voor een eigen afgesloten kantoorunit geldt een huurprijs vanaf €520,- per maand. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat in Amersfoort? Die keuze is snel gemaakt toch? Neem contact op met SKEPP en plan tevens alvast uw eigen rondleiding bij dit kantoor!

Flexibel kantoorruimte huren in Amersfoort bij snelweg! Hardwareweg 4 de Hoef Toplocation!

1 reviews Hardwareweg

Kantoorpand met een luxe representatieve uitstraling!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!