Super deal

Delft, Brassersplein 2

2612CT Delft

4 (3)

Kantoorruimte te Huur in Delft met uitstekende zichtlocatie nabij snelweg A13

Het kantoorgebouw aam het Brasserplein 2 in Delft bestaat in totaal uit 7.825 m2 kantoorruimte. Kantoren op maat zijn te huur via SKEPP online vanaf 1.000 m2. Het kantoorpand is direct gelegen aan de rijksweg A13 en vanaf de snelweg kunt u het kantoorgebouw uitstekend zien. Een schitterende zichtlocatie dus en daarnaast zeer goed toegankelijk via deze snelweg. De kantoorruimtes zijn gelegen in het kantoorgebouw dat bestaat uit een begane grond en acht verdiepingen.

U huurt op deze locatie in Delft kantoorruimte op flexibele basis vanaf €75,- per m2 per jaar. Profiteer nu van deze lage prijs! Huren voor een kortere periode? Dit is bespreekbaar. Huren voor de langere tijd? Vraag dan naar de voordelen en aangepaste huurprijs. In de directe omgeving zijn diverse toonaangevende bedrijven gehuisvest zoals IKEA en Samsung. Ook met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw in Delft te bereiken. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat zoek dan niet verder en plan een gratis en vrijblijvende rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte huren op zichtlocatie van de A13 in Delft Brassersplein 2 Delft Toplocation!

3 reviews Brassersplein

Zou het als verhuurders iets moderner hebben ingericht, kan wel een fris tintje gebruiken.

Voldoende parkeergelegenheid bij dit pand.

Ideale locatie langs de snelweg, goed bereikbaar.

Mooie grote kantoorruimten, voor ons net iets te ruim!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!