Rent office space Delft, Rotterdamseweg 380

5 (1 reviews)
Facilities
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Delft, TU Kluyverpark 10 mins walk (0.8 km)
 • Railway station Delft Zuid 12 mins walk (0.9 km)
 • Park 4 mins walk (0.4 km)
 • Gym 7 mins walk (0.6 km)
Rent at this location?

This is currently available at Rotterdamseweg 380 in Delft

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 256 m2
  Rental price: €2,347 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 436 m2
  Rental price: €3,997 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Rotterdamseweg (Ruiven)

Op bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid in Delft bevinden zich meerdere kantoorpanden en bedrijfshallen waardoor dit kantoorpand. Dit kantoorpand is gebouwd in 1982 en heeft een totale oppervlakte van 5034 m2 dat onderverdeelt is in vier verdiepingen. Op dit bedrijventerrein aan de Rotterdamseweg in Delft is er naast zaken ook tijd voor ontspanning en plezier bijvoorbeeld bij bar Atmosfeer of restaurant Rust Food.

Huurprijzen, kantoorruimte, Rotterdamseweg Delft

Binnen dit kantoorpand op het bedrijventerrein aan de Rotterdamseweg is slechts alleen de vierde verdieping nog beschikbaar voor verhuur met een oppervlakte van 1128  m2. Je huurt hier je eigen kantoorruimte voor slechts €110,- per m2 per jaar. Deelverhuur voor deze verdieping is mogelijk, neem voor de mogelijkheden gratis en vrijblijvend contact met ons op. 

Rotterdamseweg: pantry en voldoende parkeerplaatsen 

In en om dit kantoorgebouw in Delft kun je gebruik maken van diverse services die het huren hier zeer aangenaam maken. Zo beschikt het kantoorpand over een lift wat handig kan zijn wanneer je besluit op de vierde verdieping een kantoorruimte te huren. Naast de lift kun je ook gebruik maken van een pantry, fietsenstalling en is er voldoende parkeergelegenheid. 

Locatie en bereikbaarheid

Vanaf de snelweg A13 bij afslag Delft-Centrum en Delft-Zuid bereik je binnen enkele minuten bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid. Reis je liever met het openbaar vervoer? Voor de deur van het kantoorgebouw ligt een bushalte waar je via buslijnen 129 en 201 Delft Centraal snel bereikt. Vanaf Delft Centraal is er een rechtstreekse treinverbinding richting Rotterdam en Schiedam. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rotterdamseweg in Delft?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Delft voor een aantrekkelijke prijs dat ook nog eens goed bereikbaar is? Plan dan gratis en vrijblijvend een rondleiding in en ga een kijkje nemen! 


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Gave werkboxen!!!!!!!!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Rotterdamseweg 380

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen