Delft, Schieweg 93

Eigentijdse kantoorruimte te huur in populair kantoorpand te Delft

Het is één van de populairste kantoorlocaties van Delft, dit kantoorpand aan de Schieweg. 'Een passende kantoorruimte voor ieder bedrijf,' luidt het motto binnen dit kantoorgebouw. Er is hier plek voor zzp'ers en kleine ondernemingen maar ook voor bedrijven met 30 medewerkers.

Beschikbaarheid? Kantoorruimte vanaf 18 m2 te huur in dit kantoor!

U huurt hier een kantoorkamer vanaf 18 m2 tot 100 m2, daarnaast is er kantoorruimte op maat tot 250 m2 beschikbaar. Alle kantoorruimten zijn volledig gerenoveerd, gemeubileerd en voorzien van een pantry. In principe huurt u hier een kantoorruimte voor de lange termijn, maar in overleg is een flexibele huurovereenkomst ook bespreekbaar.

Huurprijs vanaf €350,- per maand op deze goed bereikbare plek

Dit kantoorpand heeft een gunstige ligging, met de snelwegen A4 en A13 in de nabijheid. Bovendien ligt treinstation Delft-Zuid op loopafstand van de kantoorruimte. Op deze zakelijke locatie, met veel bedrijven in de omgeving, huurt u al een kantoorkamer vanaf €350,- per maand.

Vergaderruimte, loungeruimte en parkeerruimte aanwezig in Delft

Als u besluit hier te huren, maakt u ook gebruik van de aanwezige voorzieningen en services. Er is een vergaderruimte, een Business Lounge en een parkeerplaats. Bovendien heeft u 24/7 toegang tot uw kantoorruimte, is er glasvezelinternet en zijn er receptionisten.

Geheel vrijblijvend een kijkje nemen? Dat kan bij SKEPP!

Wilt u even het kantoorgebouw met eigen ogen bekijken? Plan dan gratis een rondleiding in bij SKEPP en bekijk de gerenoveerde kantoorruimten. Doe dit in het menu, dat u rechts op deze pagina ziet.

Gemeubileerde kantoorruimte vanaf 18 m2 huren in Delft Schieweg 93 Delft Toplocation!

3D Viewer Schieweg

5 reviews Schieweg

Mooie kantoorlocatie met een afgesloten parkeerterrein.

Super locatie, goede bereikbaarheid voor het ontvangen van gasten.

Prettig kantoorgebouw met voldoende parkeergelegenheid.

Goed bereikbaar, ruim voldoende parkeerplaatsen en goede voorzieningen! Niets op te merken aan dit kantoorpand.

Creatief concept!

Hier zul je vast veel creatieve ideeën opdoen!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!