Super deal

Den Bosch, Europalaan 4

5232BC Den Bosch

5 (1)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Europalaan in Den Bosch

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989, maar is pasgeleden volledig gerenoveerd. Van binnen heeft het pand een representatieve uitstraling, dat zie je terug in het interieur, maar ook in alle aanwezige voorzieningen en faciliteiten

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten nog beschikbaar. Zo is er op de 1e verdieping een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 590 m2, deze kantoorruimte huur je voor €6145,- in de maand. Het is ook mogelijk om te huren op de begane grond, er zijn hier namelijk nog 2 kantoorunits vrij. 1 Kantoorruimte heeft een oppervlakte van 229 m2, voor slechts een maandelijks bedrag van €2385,-. Of heb je meer interesse in de kantoorkamer van 101 m2, deze is te huur voor €1052,- de maand. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk, neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden. 

Een restaurant, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Aan de Europalaan in Den Bosch maak je buiten je kantoorruimte om ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo is er een restaurant die dagelijks jou kan voorzien van een heerlijke kop koffie/thee, een gezond ontbijt of een heerlijke lunch. Daarnaast is het ook mogelijk om één van de luxe vergaderruimten te reserveren, voor bijvoorbeeld een meeting met je collega’s of een presentatie voor een zakenrelatie. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je geluk! Voor slechts €20,- in de maand kun je de auto aan de voorzijde van het kantoorpand parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, verschillende op/afritten van bijvoorbeeld de A2, A59 en A65 zijn binnen minder dan 10 minuten rijden bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is jou werkplek makkelijk te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is namelijk vanaf jou werkplek slechts 2 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Europalaan in Den Bosch. 

Europalaan 4 Europalaan 4 Den Bosch Toplocation!

1 reviews Europalaan

Hippe omgeving gecreëerd

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!