RENTED OUT
Super deal

Den Bosch, Reitscheweg 45-57

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Den Bosch!

Kantoorruimte huren aan de Reitscheweg in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Reitscheweg in Den Bosch? Neem dan eens een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1990 en heeft een centrale locatie, namelijk direct aan de doorgaande weg. Het is een kantoorpand waar je makkelijk klanten kunt ontvangen, dit komt mede door de goed ogende entree. 

Huurprijzen

Op dit moment is er in totaal 1121 m2 beschikbaar aan kantoorruimte. Deze oppervlakte is verdeeld over 3 verschillende kantoorunits. 1 daarvan is gevestigd op de begane grond, met een totale oppervlakte van 316 m2. Deze kantoorruimte is te huur voor een €3291,- in de maand.  De andere 2 kantoorkamers zijn gevestigd op de 1e verdieping. Ben je op zoek naar een grote kantoorruimte en wil je doorgroeien met je bedrijf? Dan raden we je aan om de kantoorruimte van 495 m2 te bekijken, te huur voor €5156,- in de maand. De kantoorruimten zijn flexibel in te delen, er is namelijk veel ruimte om jullie wensen te realiseren. Zo huur je een kantoorruimte die perfect aansluit bij jouw bedrijf! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een restaurant, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Wanneer je met de auto reist naar de Reitscheweg in Den Bosch is het vaak niet mogelijk om deze voor de deur te parkeren, bij dit kantoorpand wel! Voor slechts €20,- in de maand ben jij verzekerd van een plekje op de parkeerplaats aan de voorzijde van het kantoorpand. Daarnaast maak je op deze locatie buiten de kantoorruimten om ook gebruik van vele andere services en faciliteiten. Er is namelijk een restaurant, een vergaderruimte en het is mogelijk om na werktijd te gaan sporten. Met andere woorden, alles is hier aanwezig voor een perfecte werkomgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is met zowel het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Er is namelijk een bushalte op slechts 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek gelegen, deze lijn heeft een directe aansluiting op het treinstation ’s-Hertogenbosch Oost. Daarnaast liggen de A2, A59 en A65 op een korte rijafstand van minder dan 10 minuten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Reitscheweg in Den Bosch?

Ben je enthousiast en wil je een kantoorruimte huren aan de Reitscheweg in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Reitscheweg.

Reitscheweg 45-57 Reitscheweg 45-57 Den Bosch Toplocation!

1 reviews Reitscheweg

Erg leuk concept!

Op meerdere plekken in Den Bosch te vinden, deze locatie is een van mijn favorieten.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!