Den Bosch, Stadionlaan 87-89

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Stadionlaan in Den Bosch

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Stadionlaan in Den Bosch? Neem dan nu een kijkje in dit kantoorgebouw aar je een zelfstandige kantoorruimte kunt huren. Het kantoorpand is gebouwd in 2003 en is van vele services en faciliteiten voorzien. Een van de voordelen is de goede bereikbaarheid, met zowel het openbaar vervoer als de auto. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 grote zelfstandige kantoorruimte beschikbaar op de 2e verdieping. De totale oppervlakte is 665 m2, voor een maandelijks bedrag van €5264,- is deze kantoorruimte van jou. De verdieping bestaat uit kantoor, openbare, vergader, lunchruimten enzovoort. Deze verdieping heeft 2 huisnummers en is dus ook op te delen in 2 kantoorunits. De oppervlakte van deze ruimten zullen dan 332 m2 worden voor €3569,- in de maand. De 2e verdieping is makkelijk bereikbaar met een lift en heeft een eigen sanitaire voorziening. 

Een pantry, 24/7 toegankelijkheid en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Stadionlaan in Den Bosch, maak je gebruik van vele services en faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan de pantry op de verdieping, een handige plek waar jij je kopje koffie/thee kunt pakken en in de middag je lunch kunt voorbereiden. Een van de bijkomende voordelen is de 24/7 toegankelijkheid. Elk moment van de dag of zelfs in de weekend je werkzaamheden kunnen uitvoeren, dat is toch ideaal? Mocht je met de auto naar je werkplek willen reizen, dan hoef jij je geen zorgen te maken over het parkeren. Aan de voorzijde van het kantoorpand is een grote parkeerplaats gelegen, met zelfs oplaatpunten voor de elektrische auto’s!

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend. Mocht je met het openbaar vervoer naar je werkplek willen reizen, is het slechts 4 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte. De lijn is vervolgens aangesloten op het treinstation Den Bosch Oost. Ook met de auto ben je vanaf verschillende afritten zo op kantoor, De A2, A59 en A65 liggen namelijk op minder dan 10 minuten afstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Stadionlaan in Den Bosch?

Ben jij enthousiast over het huren van de kantoorruimte aan de Stadionlaan in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij zullen al je vragen beantwoorden en een rondleiding voor je inplannen. Wat dit kost? Helemaal niets! Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar jouw droom kantoorruimte. 

Stadionlaan 87-89 Stadionlaan 87-89 Den Bosch Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!