The Hague Haagse Hout, Floris Grijpstraat 2

Kantoorruimte te huur in het stijlvolle Benoordenhout in Den Haag

"In dit kantoorgebouw voelt werken als thuiskomen," met deze quote wordt dit kantoorgebouw in Den Haag omschreven. Deze omschrijving is gebaseerd op de stijlvolle inrichting van het kantoor. Daarnaast vindt u in de directe omgeving alles wat u nodig heeft: een stijlvolle winkelstraat, landgoederen en snelwegen.

Huur een kantoorunit vanaf 30 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2

In dit kantoorgebouw, gelegen midden in een park, huurt u een kantoorunit vanaf 30 m2. Behoefte aan een grotere ruimte? Huur dan kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. U huurt hier voor de lange termijn. Mocht u toch voor een korte periode willen huren, dan is dit eventueel bespreekbaar.

Lift, vergaderruimte, loungeruimte, pantry en vergaderruimte? Check!

U heeft hier veel gemak van de aanwezige faciliteiten, naast het comfort van een eigen kantoorruimte in Den Haag. Zit uw werkruimte of de vierde verdieping? Wees gerust, er is een lift aanwezig. Bovendien is er ruimte om te vergaderen of om te loungen. Maak ook gebruik van de aanwezige pantry's en parkeer uw auto op het parkeerterrein.

Voordelig kantoorruimte huren: de huurprijs is maar €125,- per m2 per jaar!

Hier krijgt u veel value for money, want u huurt hier al voor slechts €125,- per m2 per jaar. En dat voor een kantoorruimte op deze gunstige locatie, waar u tijdens pauzes een lekkere wandeling door het park kunt maken. 

Bij SKEPP plant u geheel vrijblijvend een rondleiding in door het kantoorpand

In het menu, dat rechts in uw scherm staat, plant u gratis een rondleiding in door dit kantoorgebouw. Zodat u met eigen ogen uw nieuwe kantoorruimte en werkomgeving kunt bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP.

Huur een kantoorruimte vanaf 30 m2 in Den Haag! Floris Grijpstraat 2 The Hague Haagse Hout Toplocation!

2 reviews Floris Grijpstraat

Leuke betaalbare kantoorruimtes.

Alles ziet er netjes uit, waard voor je geld.

Fijne werkplekken op een relatief rustige plek in Den Haag. Het gebouw is voorzien van alle nodige faciliteiten.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!