Deventer, Maagdenburgstraat 22

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Maagdenburgstraat in Deventer

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Deventer? Neem dan een kijkje in dit moderne en zeer representatieve kantoorgebouw aan de Maagdenburgstraat. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en is gevestigd op het bedrijventerrein De Weteringen, een gunstige locatie die makkelijk bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. De services en faciliteiten op deze locatie zijn ook van hoog niveau, kom dus snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar aan de Maagdenburgstraat. De kantoorkamer heeft een oppervlakte van 39 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €395,-. Benieuwd naar deze kantoorruimte? Plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants en bekijk het met eigen ogen!

Vergaderruimte, 24/7 toegankelijk en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Maagdenburgstraat in Deventer brengt vele voordelen met zich mee. Je kunt namelijk op deze locatie gebruik maken van vele services en faciliteiten die zorgen voor een comfortabele omgeving. Zo kun je naast je kantoorkamer gebruik maken van de vergader- en presentatieruimten. Ideaal wanneer je met een collega apart wil overleggen of klanten langs willen komen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op elk gewenst tijdstip gebruik te maken van jouw werkplek, het kantoorpand is namelijk 24/7 toegankelijk. Reis je met de auto naar je werkplek? Aan de voorzijde van het kantoorpand is een grote parkeerplaats waar je makkelijk en snel de auto kunt parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging, je kunt deze locatie namelijk makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer bereiken. De A1 is binnen een korte rijafstand van slechts 3 minuten te bereiken en ook de A50 ligt een paar minuten verder op. De bushalte Solingenstraat ligt een paar minuten verder op vanaf jouw werkplek, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Deventer Colmschate. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Maagdenburgstraat in Deventer?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Maagdenburgstraat in Deventer? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Maagdenburgstraat. 

Maagdenburgstraat 22 Maagdenburgstraat 22 Deventer Toplocation!

1 reviews Maagdenburgstraat

Een fijne plek met sociale ruimtes waar je kunt vergaderen, lunchen en gezellig met collega's kunt kletsen. Wanneer er klanten over de vloer komen, is dit ook een ideale plek!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!