Rent office space Diemen, Diemermere 11-19

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Amsterdam, Dennenrode 6 mins walk (0.5 km)
 • Railway station Diemen Zuid 11 mins walk (0.9 km)
Rent at this location?

This is currently available at Diemermere 11-19 in Diemen

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 350 m2
  Rental price: €4,229 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 1325 m2
  Rental price: €16,010 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office space

  Space description: 2650 m2
  Rental price: €32,020 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Diemermere in Diemen

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Diemeremere in Diemen? Dat kan, in dit ruim opgezette en representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989 en heeft een totale oppervlakte van maar liefst 5625 m2. Er zijn vele services en voorzieningen waar je gebruik van kunt maken naast je kantoorruimte. Een bijkomend voordeel is de gunstige ligging, het kantoorpand is namelijk makkelijk bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Benieuwd? Kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er op de 2e en 3e verdieping kantoorruimten beschikbaar, in totaal een oppervlakte van 2650 m2. Beide verdiepingen zijn 1325 m2, verdeeld over 3 vleugels. Het is dus ook mogelijk om een kleinere kantoorunit te huren, namelijk vanaf 350 m2. Voor een kantoorruimte van 350 m2 betaal je een maandelijks bedrag vanaf €4229,-. Benieuwd naar alle andere mogelijkheden met bijbehorende prijzen? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een restaurant en receptie

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Diemermere in Diemen maak je daarnaast ook gebruik van vele services en voorzieningen. Zo is er een bedrijfsrestaurant aanwezig waar je dagelijks kunt genieten van een verse lunch en ook gebruik kunt maken van catering. Erg handig wanneer je gasten op bezoek krijgt en tijdens een meeting gezamenlijk wilt lunchen. Ook is er bij binnenkomst in de royale entree een representatieve receptie. Hier kun je bij interesse gebruik maken, zij verlenen services zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het pand heeft een perfecte ligging om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De op- en afritten van de snelwegen zoals de A10, A9 en A2 zijn binnen 5 minuten te bereiken vanaf jouw werkplek. De dichtstbijzijnde bushalte is op een afstand van slechts 7 minuten gelegen en het treinstation ligt daarnaast. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Diemermere in Diemen?

Spreekt jou één van de beschikbare kantoorruimten in het kantoorpand aan de Diemermere in Diemen aan? En wil je hier graag een keer een kijkje nemen? Aarzel niet en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en de perfecte kantoorunit uitzoeken. Wat dat kost? Helemaal niets! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Diemermere. 


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Modern en toch gezellig, een hele aangename plek!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Diemermere 11-19

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen