Doetinchem, Edisonstraat 83

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Edisonstraat in Doetinchem

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Doetinchem? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Edisonstraat. Het kantoorpand is gebouwd in 1998 en is gelegen op het bedrijventerrein “De Huet”. Een populaire locatie, dit komt mede door de goede bereikbaarheid met de auto, maar ook met het openbaar vervoer is het prima te doen. Het kantoorgebouw heeft niet alleen de functie van een kantoor, aan de achterzijde zit namelijk ook een grote bedrijfshal. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 grote kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 310 m2. Deze kantoorunit is te vinden op de 1e verdieping. Op deze verdieping zijn verschillende voorzieningen en faciliteiten te vinden die het huren comfortabel maken. Zo is er op deze verdieping een centrale verwarming, zonwering aan de zon belaste zijden, sanitaire voorzieningen en in de zomer kun je gebruik maken van de airco. Voor de grote oppervlakte betaal je slechts een maandelijks bedrag van €2195,-. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in.

Parkeergelegenheid, een pantry en goede beveiliging

Bij aankomst aan de Edisonstraat in Doetinchem kun je makkelijk en snel je auto aan de voorzijde van het kantoorpand parkeren, ook zijn deze parkeerplekken beschikbaar voor eventuele klanten. Op de 1e verdieping waar de beschikbare kantoorruimte is gevestigd, vind je ook een pantry. Een handige plek om een lekkere kop koffie/thee te zetten en in de middag gezellig met de collega’s te lunchen. Aan het einde van een werkdag kun je rustig nog even door werken, je kunt namelijk 24/7 gebruik maken van jouw kantoorruimte. Laat je liever je spullen staan aan het einde van de werkdag? Het alarmsysteem zorgt er voor dat jij met een gerust hart naar huis kunt.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is erg gunstig gelegen op het bedrijventerrein “de Huet”. Met auto bereik je het kantoorpand binnen enkele minuten vanaf de snelwegen A18 en A12. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op het bedrijventerrein zit een bushalte, ‘Doetinchem, Wolborgenmate’, slechts een paar minuten vanaf jouw werkplek. Iets verderop is ook een treinstation te vinden. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Edisonstraat in Doetinchem?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Edisonstraat in Doetinchem? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Edisonstraat.

Edisonstraat 83 Edisonstraat 83 Doetinchem Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!