RENTED OUT

Doetinchem, Gildenbroederslaan 2

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Doetinchem!

Kantoorruimte huren op een strategische locatie in Doetinchem?

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in Deventer. Aan de Gildenbroederslaan 2 kunt u kantoren op maat vanaf 325 m2 huren. Het kantoorpand bestaat uit een kelderruimte, een begane grond en een eerste en tweede verdieping. Daarnaast zijn er 32 parkeerplaatsen op het eigen terrein. De totale oppervlakte aan kantoorruimte bedraagt 1.850 m2. Een kantoorruimte op deze locatie in Doetinchem huurt u voor een bedrag van €110,- per m2 per jaar. Het is tevens een optie om de kelderruimte te huren. Het is mogelijk om kantoorruimte(s) flexibel te huren.

Het moderne kantoorgebouw ligt op een zichtlocatie aan de doorgaande route naar het centrum van Doetinchem. Het gebied in Doetinchem waarin de kantoorruimtes zich bevinden is populair, aangezien toonaangevende bedrijven zich hier gevestigd hebben. Voorbeelden hiervan zijn KAB Accountants & Belastingadviseurs en Raab Kärcher. Een bijkomend voordeel is dat het kantoorgebouw uitstekend toegankelijk is, zowel met het eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat zoek dan niet verder en vraag geheel vrijblijvend een bezichtiging aan via SKEPP online!

Flexibele kantoorruimte vanaf 325m2 huren in Doetinchem Gildenbroederslaan 2 Doetinchem Toplocation!

1 reviews Gildenbroederslaan

Mooi kantoorpand op een goede locatie in de Achterhoek.

De prijzen in Doetinchem zijn relatief laag waardoor een ruimer kantoor binnen mijn budget past. De bereikbaarheid met Arnhem/Nijmegen is prima.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!