RENTED OUT

Driebergen-Rijsenburg, Breullaan 1

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Driebergen-Rijsenburg!

Huur flexibel een werkplek in een bosrijke omgeving in Driebergen

Zoekt u een werkplek op basis van flexibiliteit? Hier huurt u een kantoorruimte voor de periode dat u aanwezig bent! Via een speciale app checkt u in als u begint met werken en checkt u uit als u weer vertrekt. Een handige, maar bovenal eerlijke manier van huren!

Kantoorruimte huren op een locatie in Driebergen-Rijsenburg met een historisch verhaal

U huurt hier een flexibele werkplek op een locatie, die een geschiedenis kent. Aan de rand van Landgoed de Breul huurt u in een voormalige bunker van de Luftwaffe. Vanuit hier werden de Duitse jachtvliegtuigen aangestuurd, die de Gealieerde bommenwerpers moesten aanvallen, als ze op weg naar Duitsland waren.

Goedkoop en flexibel huren in dit kantoorgebouw in Driebergen-Rijsenburg

Zoals al eerder vermeld: hier betaalt u het aantal minuten dat u aanwezig bent. U huurt hier al voor €8,50 per minuut. Liever langer kantoorruimte huren? U betaalt €150,- per maand, als u meer zekerheid wilt. Kortom, voordelig en flexibel!

Pantry, koffie en coachruimten aanwezig in dit moderne kantoor

Naast het gemak van een werkruimte, maakt u ook gebruik van diverse voorzieningen. Er is een pantry aanwezig, altijd gemakkelijk om even een glas water te pakken of om iets af te wassen. Tijd voor koffie? Er zijn koffieapparaten waar u gebruik van kunt maken. Behoefte aan een coachruimte? Ook dit vindt u hier!

Zoekt u een werkplek in Driebergen-Rijsenburg? Plan dan snel een rondleiding in!

Bij SKEPP plant u geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoor. Op deze manier ziet u de mogelijkheden van dit kantoorgebouw en kunt u uw nieuwe kantoorruimte zien. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP!

Werkplek huren voor uur, dag of week in Driebergen! Breullaan 1 Driebergen-Rijsenburg Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!