RENTED OUT

Dronten, Fazantendreef 17

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Dronten!

Flexibele werkplekken en functionele kantoorruimtes beschikbaar in Dronten!

Aan de Fazantendreef in Dronten staat een kantoorgebouw waar u naast kantoorruimte ook direct gebruik maakt van diverse receptie- en secretariële diensten. Telefoonbeantwoording door een receptioniste behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Net als administratieve ondersteuning en onderhoud van een archief. Zodoende kunt u zich focussen op uw belangrijkste werkzaamheden. Dit wordt gezien als één van de pluspunten van dit kantoorpand in Dronten.

Ook gemeenschappelijke voorzieningen als vergaderruimtes en een kantine zijn aanwezig.
Kantoorruimte huren? U huurt hier een flexibele werkplek voor een maand, een week, een dag, een dagdeel of per uur. Daarnaast kunt u een kantoorkamer vanaf 17 m2 huren of een kantoorruimte op maat tot 107 m2. De huurprijs van een kantoorkamer is vanaf €295,- per maand.

De locatie van de kantoorruimtes is strategisch te noemen, vanwege de uitstekende bereikbaarheid. Zowel met eigen als openbaar vervoer is het kantoorpand in Dronten toegankelijk. Dus bent u op zoek naar een werkplek (<17 m2), kantoorkamer (17 m2 -100 m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Plan direct een rondleiding in via SKEPP, dit is geheel vrijblijvend!

Representatieve kantoorruimte te huur in Dronten Fazantendreef 17 Dronten Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!