Super deal

Duiven, Stenograaf 1

6921 EX Duiven

4 (1)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren in de omgeving van Arnhem? Huur een flexwerkplek of kantoorruimte in Duiven!

Rijdt u graag met eigen vervoer naar uw kantoorruimte? Dan zal de locatie van dit kantoorpand u tot tevredenheid stemmen. U huurt hier namelijk vlakbij de snelweg A12. Ook voor de OV-reizigers is dit een gunstige locatie, er zijn mogelijkheden om per bus en trein naar kantoor te reizen. Zoekt u naar een kantoorruimte in of rondom Arnhem? Dan is huren in Duiven een goedkoper alternatief. De keuze is aan u!

Moderne kantoorkamer vanaf 25 m2 te huur in Duiven

In dit kantoorgebouw aan de Stenograaf in Duiven vindt u een verscheidenheid aan kantoorruimten. Bent u nog niet toe aan een eigen kantoor? Huur dan een (flex)werkplek. Wél toe aan een eigen kantoor? Dan adviseert SKEPP u een kantoorkamer (25 - 100 m2). Daarnaast is het mogelijk om een kantoorruimte op maat (>100 m2) te huren in Duiven. Welke kantoorruimte sluit het best bij de omvang van uw onderneming aan?

Kantoorkamer te huur vanaf slechts €250,- per maand

Het zal ongetwijfeld meespelen in uw keuze voor een kantoorruimte: de hoogte van de huurprijs. Wat dat betreft kan Duiven een goed alternatief voor het duurdere Arnhem zijn. Een werkplek huurt u in Duiven al vanaf €99,- per maand, terwijl een kantoorkamer te huur is vanaf €250,- per maand. Een kantoorruimte op maat is te huur voor €120,- per m2 per jaar.

Receptionisten kunnen u helpen met secretariële werkzaamheden

Er is een gedeelde receptie. De receptionisten zijn bereid om u te ondersteunen met secretariële werkzaamheden als postverwerking en het beantwoorden van de telefoon. Vergadert u veel? Maak dan gebruik van de vergaderruimte. Er is bovendien een koffiecorner, een brasserie en er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en rondom het kantoorpand. Luxe, naast het gemak van een eigen kantoorruimte.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorgebouw

Heeft bovenstaande informatie uw interesse gewekt? Plan dan gratis (!) en geheel vrijblijvend door dit kantoorpand aan de Stenograaf in Duiven. Meer informatie? Neem dan contact op met SKEPP. Succes in uw zoektocht naar een geschikte kantoorruimte!

Kantoorruimte te huur vanaf €99,- per maand in Duiven Stenograaf 1 Duiven Toplocation!

1 reviews Stenograaf

Het pand is goed bereikbaar, voor mij zeker een pre!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!