RENTED OUT

Ede, Rubensstraat 201

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Ede!

Volop flexibiliteit: een kantoorruimte huren in Ede

Op goede locatie aan de Rubensstraat te Ede is flexibele kantoorruimte te huur. In het grootschalige kantoorpand huurt u op de tweede kantoorverdieping een werkplek, kantoorkamer (15 m2 - 100 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2).

Uitermate geschikte locatie voor ZZP'ers en startende bedrijven

De kantoorruimte in dit kantoorpand is geschikt voor ZZP'ers, starters en bestaande bedrijven. Ook als u geregeld vergaderruimte nodig heeft en het belangrijk vindt om collega-ondernemers te ontmoeten, huurt u hier aan het goede adres. Vergaderruimte en ontmoetingsplekken zijn namelijk voldoende aanwezig.

De laagste huurprijzen van kantoorruimte in Ede

Een werkplek huurt u al vanaf €247,- per maand, een kantoorkamer is te huur vanaf slechts €247,- per maand. Deze huurprijzen liggen voor 1 persoon op gelijk huurniveau omdat u feitelijk 1 werkplek huurt in een eigen kantoorkamer. U ziet dat een kantoorkamer voor 5 werkplekken, €1035,- per maand kost (5 * €207,-).

1-2 werkplekken

€247,- per werkplek

3-4 werkplekken

€225,- per werkplek

5-7 werkplekken

€207,- per werkplek

8-15 werkplekken

€189,- per werkplek

Kantoorkamers te huur en per maand opzegbaar

U kunt hier flexibel kantoorruimte huren. Gaat u liever een langere huurovereenkomst aan? Geen enkel probleem, een langere huurtermijn is doorgaans zelfs financieel aantrekkelijker.

Bioscoop en winkelcentrum op loopafstand van kantoor

Deze kantoorlocatie in Ede is een bruisende en interessante plek om kantoorruimte te huren. Op loopafstand van dit kantoorgebouw in Ede bevinden zich onder andere een winkelcentrum, bioscoop en woonwijk.

Op zoek naar kantoorruimte in Ede? Bezoek dit kantoor eens!

Dus zoekt u voordelig een kantoorruimte in Ede? Dit kantoorgebouw biedt u uitkomst! Ga eens een kijkje nemen en zie de mogelijkheden met eigen ogen. U plant gratis een rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte te huur met goede bereikbaarheid in Ede! Rubensstraat 201 Ede Toplocation!

1 reviews Rubensstraat

Genoeg ruimte en rustig

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!