Rent office space Eindhoven Airport, Marinus van Meelweg 17

Facilities
  • Internet
  • Coffee/tea
  • Meeting space
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Eindhoven, Airport 8 mins walk (0.7 km)
  • Railway station Eindhoven Strijp-S 1 hour 9 mins walk (5.6 km)
  • Park 2 mins walk (0.1 km)
Availability

Check below which office types are available at Marinus van Meelweg 17

About this office

Kantoorruimte huren aan de Marinus van Meelweg in Eindhoven (Airport)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Marinus van Meeldweg in Eindhoven Airport? Neem dan een kijkje in dit pasgeleden gerenoveerde kantoorpand. Op een perfect gelegen locatie vind je dit kantoorpand met een centrale ontvangsthal waar veel daglicht naar binnen schijnt door de grote ramen. Ook heeft het kantoorpand een hoog servicelevel, wat het erg aantrekkelijk maakt om hier een kantoorruimte te huren.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar vanaf 28 m2 voor een maandelijks bedrag van €449,-. Ook zijn er kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 70 m2 en 81 m2. Zijn deze kantoorunits te klein voor je onderneming of wil je graag doorgroeien met je bedrijf op dezelfde locatie? Deelverhuur is ook mogelijk! Door verschillende kantoorkamers te combineren is het ook mogelijk om een kantoorruimte te huren van 128 m2 voor een €2052,- in de maand. De kantoorruimten hebben een ruimte uitstraling en veel lichtinval door de grote ramen.

Een pantry, airconditioning en snelle internetverbinding

Wanneer je en kantoorruimte huurt aan de Marinus van Meelweg in Eindhoven Airport maak je ook gebruik van de vele services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo is er een gemeenschappelijke pantry die is voorzien van een vaatwasser en koffiezetapparaat. Een handige plek waar jij en je collega's een lekker kopje koffie/thee kunnen zetten en in de middag een verse lunch kunnen voorbereiden. Ook werk je altijd met een aangename temperatuur door de airconditioning en je maakt gebruik van razendsnel internet. Snel en efficiënt werken, dat wil toch iedereen?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige locatie in Eindhoven, je bereikt je werkplek namelijk makkelijk met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn verschillende op- en afritten van de snelwegen A2, A58 en A67 binnen 5 minuten bereikbaar en de bushalte ‘Eindhoven, Luchthavenweg’ ligt op een loopafstand van 3 minuten. Daarnaast is het kantoorpand dicht in de buurt van Eindhoven Airport gelegen waar veel internationale vluchten aankomen en vertrekken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Marinus van Meelweg in Eindhoven Airport?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Marinus van Meelweg in Eindhoven Airport? Wacht dan niet langer en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruitme aan de Marinus van Meelweg.


Rent at this location?

This is currently available at Marinus van Meelweg 17 in Eindhoven Airport

Office rooms
Office spaces
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

reviews

Find out what other people said about this location

J

Een mooi kantoor met lichte ruimten, de snelle internetverbinding is ook erg fijn :-)

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Marinus van Meelweg 17

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner