Rent office space Eindhoven Centrum, Fellenoord 218-220

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Eindhoven, Piazza 3 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Eindhoven 5 mins walk (0.4 km)
 • Park 4 mins walk (0.3 km)
 • Gym 5 mins walk (0.4 km)
Availability

Check below which office types are available at Fellenoord 218-220

About this office

Kantoorruimte huren aan de Fellenoord in Eindhoven Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Fellenoord in Eindhoven? Dan is dit pand uit 1988 misschien wel iets voor jou. Op de tweede en vierde verdieping zijn de kantoorkamers gevestigd en beschikken over zeer comfortabele voorzieningen. Voor elke onderneming is er plek in deze inspirerende en energieke omgeving.

Huurprijzen

Op de tweede verdieping zijn op dit moment nog 4 kantoorkamers beschikbaar. Vanaf 26 m2 voor een maandelijks bedrag van €500,- tot en met 39 m2 voor €750,- in de maand. Op de vierde verdieping zijn er nog 13 kantoorunits beschikbaar van 29 m2 tot 57 m2. De prijzen die op onze website staan weergegeven zijn all-in, inclusief de kosten voor alle aanwezige services. Indien je met de auto naar je werkplek wilt reizen en naast het gebouw wilt parkeren betaal je maandelijks €90,- extra. In het pand zijn ook nog grotere kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte vanaf 153 m2 tot wel 556 m2. Deze units zijn nog niet gerenoveerd en vallen dus niet onder de all-in prijs.

Vergaderruimte, glasvezel en een pantry

Buiten het ruime aanbod van kantoorruimten aan de Fellenoord in Eindhoven, zijn er ook de algemene ruimten waar jij gebruik van kunt maken. Zo zijn er meerdere vergaderzalen die beschikken over presentatiemogelijkheden en is er een kantine waar je gezellig met je collega’s kunt lunchen. Dagelijks wordt er door Pain du Délicieux een ambachtelijke lunch geleverd met verse broodjes, salades en drankjes. In de kantine is ook een luxe pantry, deze is voorzien van alle gemakken, waaronder een luxe koffiezetapparaat.

Locatie en bereikbaarheid

Om het pand met het openbaar vervoer te bereiken hoef je maar 3 minuten naar de dichtstbijzijnde bushalte te lopen en 7 minuten naar het treinstation van Eindhoven. Ook de opritten van verschillende snelwegen zijn vanaf jou werkplek binnen enkele minuten te bereiken. Een zakelijke afspraak en je wilt buiten de deur een kopje koffie drinken? Brownies & Downies zit om de hoek, een gezellig koffietentje met de heerlijke brownies.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Fellenoord in Eindhoven Centrum?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te gaan huren aan de Fellenoord in Eindhoven? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Een goedkope kantoorruimte huur je bij SKEPP.


Rent at this location?

This is currently available at Fellenoord 218-220 in Eindhoven Centrum

Office rooms
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

reviews

Find out what other people said about this location

J

Grote ruimten met een goed uitzicht over eindhoven.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Fellenoord 218-220

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner