Super deal

Eindhoven Centrum, Kanaaldijk-Zuid 19

4 (5)
 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Printer

 • Meeting space

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Office rooms

from € 638 p.m.

Een voordelige kantoorruimte te huur in hartje Eindhoven

Aan de rand van de Eindhovense binnenstad, direct aan het kanaal ligt dit fraaie kantoorpand aan de Kanaaldijk-Zuid. Een goed bereikbare kantoorlocatie, in de buurt van meerdere snelwegen. Ook treinstation Eindhoven is per lijnbus goed toegankelijk. Wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte en eventueel ook een bedrijfsruimte, dan bent u bij dit kantoorgebouw aan het juiste adres!

Kantoorkamer huren vanaf 31 m2 in het centrum van Eindhoven

Voor een middelgrote onderneming is de beschikbare kantoorkamer van 31 m2 een geschikte kantoorruimte, net als de kantoorkamer van 44 m2. Behoefte aan een grotere kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd? Huur dan de kantoorruimte van 77 m2 in dit kantoorpand aan de Kanaldijk-Zuid in Eindhoven. Er is ook een kantoorruimte, die gebruikt kan worden als atelier, beschikbaar van 56 m2. Daarnaast zijn er bedrijfsruimten van 78, 110 en 125 m2 te huur.

Huurprijzen vanaf slechts €438,- per maand in dit kantoorgebouw

De kantoorkamer van 31 m2 is te huur voor maar €438,- per maand, terwijl u de kantoorruimte van 44 m2 huurt voor een maandelijks bedrag van slechts €625,- per maand. De bedrijfsruimten zijn te huur vanaf €845,- per maand. Past dit binnen uw budget?

30% korting op de huurprijs, wanneer u minimaal 1 jaar huurt

Let op: huurcontracten zijn per 2 maand opzegbaar, wanneer u echter 1 of 2 jaar besluit te huren, kunnen de kortingen op de huurprijs oplopen tot 20% á 30%. Meer informatie over de huurprijs van de beschikbare kantoorruimten? Neem contact op met SKEPP!

Afgesloten parkeerterrein, spreekkamers en 24/7 toegang

Bij het kantoorpand in Eindhoven is een afgesloten parkeerterrein, waar u uw auto kunt parkeren. Daarnaast zijn er spreekkamers, waar u gebruik van kunt maken. Ook de spreekkamers in de andere kantoren van dit kantoorconcept (in Eindhoven, Nuenen, Helmond en Valkenswaard) zijn voor u toegankelijk. Werkt u graag buiten de traditionele kantooruren? Dan heeft u geluk: u heeft 24/7 toegang tot uw kantoorruimte in Eindhoven.

Kom gauw een kijkje nemen in dit kantoor te Eindhoven

Overtuigd? Kom dan gauw een kijkje nemen in dit kantoorgebouw in het centrum van Eindhoven. Nog niet helemaal overtuigd? Kom dan ook een kijkje nemen, zodat u een uitstekende indruk krijgt van de mogelijkheden binnen dit kantoor. Bovendien is een rondleiding plannen bij SKEPP gratis en geheel vrijblijvend!

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven Centrum

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven Centrum.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation

3D Viewer Kanaaldijk-Zuid

5 reviews Kanaaldijk-Zuid

Leuk houtgebruik in de kantoorruimtes, echt geschikt voor creatieve ondernemers.

Flexibele voorwaarden, en 24/7 toegang. Dit vind ik zelf wel belangrijk.

Vette creatieve ruimte!!

Leuk voor designers o.i.d.

ruimte werkplekken in de gezamenlijke ruimte en erg toffe creatieve werkruimte.

leuke gezellige ontvangstruimte, verder niets bijzonders maar meer dan voldoende

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!