RENTED OUT

Eindhoven Centrum, Keizersgracht 16B

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Eindhoven Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Keizersgracht (Centrum)

Dit bedrijfsverzamelgebouw bevindt zich midden in het centrum van Eindhoven. Het kantoorgebouw wordt gekenmerkt door een industriële uitstraling met betonnen plafond en houten vloer.  Op de begane grond van dit kantoorgebouw zit een bierbrouwerij, een erg gezellige werkomgeving dus! 

Huurprijzen, kantoor Keizersgracht, Eindhoven

In dit bedrijfsverzamelgebouw is momenteel 1 ruimte beschikbaar van 65 m2. Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke entree. De maandelijkse huurprijs voor deze kantoorruimte van 65 m2 bedraagt €1100,- per maand. Deze huurprijs is inclusief servicekosten (gas, water, electra, internet en schoonmaak algemene ruimten). Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief btw. 

Keizersgracht: pantry, airconditioning en parkeerplaatsen 

Wanneer je in dit kantoorpand een kantoorruimte huurt, mag je gebruik maken van alle voorzieningen die aanwezig zijn. Zo is er een pantry met vaatwasser aanwezig en is er opbergruimte voorhanden. Daarnaast zijn er 15 parkeerplaatsen in de nabije omgeving beschikbaar. Hier kan tegen betaling gebruik van worden gemaakt. Bovendien beschikt iedere ruimte over een zelf in te stellen klimaatregeling en airconditioning. 

Locatie en bereikbaarheid, Keizersgracht, Eindhoven

Dit kantoorpand ligt midden in het centrum, dichtbij het winkelgebied van Eindhoven. Hier vind je allerlei leuke winkeltjes en horecagelegenheden. Zoals je vast al raadt, is het kantoorpand met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Direct voor de deur ligt bushalte Keizersgracht. Deze bus brengt je in slechts enkele minuten naar Eindhoven Centraal station. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A67 en de A2 in slechts 13 minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keizersgracht?

Wil jij graag deze kantoorruimte huren van 65 m2? Neem dan contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Dit is geheel gratis!

Keizersgracht 16B Keizersgracht 16B Eindhoven Centrum Toplocation!

1 reviews Keizersgracht

Altijd een lekkere temperatuur hier, zowel in de winter als in de zomer!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!