Rent office space Eindhoven Centrum, PSV-laan 83-85

Accessibility
  • Bus stop Eindhoven, Philips-stadion 4 mins walk (0.3 km)
  • Railway station Eindhoven 13 mins walk (1.1 km)
  • Park 4 mins walk (0.3 km)
  • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Availability

Check below which office types are available at PSV-laan 83-85

About this office

Kantoorruimte huren aan de PSV-laan in Eindhoven Centrum

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de PSV-laan in Eindhoven Centrum? Misschien is dit kantoorgebouw dan wel iets voor jou. In 1996 is het kantoorpand gebouwd en gelegen op een zeer gunstige locatie tussen het centrum, PSV stadion en Strijp-S. Meerdere grote bedrijven zoals Ziggo en Vodafone huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand. De vele services en faciliteiten zorgen voor comfort en een relaxte sfeer in jouw werkomgeving.

Huurprijzen

Er zijn op dit moment meerdere kantoorunits nog beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 19 m2 voor een maandelijks bedrag van €233,-. Ben je toch opzoek naar een iets grotere kantoorkamer? Een ruimte van 37 m2 huur je voor een maandelijks bedrag van €470,- en een ruimte van 54 m2 kost €685,- in de maand. Deze werkplekken zijn gevestigd op verschillende etages in het kantoorpand. Ook is het mogelijk om meerdere units met elkaar te verbinden, zo creëer je grotere ruimten.

Parkeren, receptie en een pantry

In het kantoorpand aan de PSV-laan in Eindhoven is er bij binnenkomst in de centrale hal een warm onthaal door de receptioniste, zij staan hier de gehele dag (kantoortijden) voor jou en je eventuele gasten klaar. Op deze locatie is het parkeren van je auto geen probleem, onder het kantoorpand is een grote parkeergarage waar meer dan 700 plekken zijn, deze kunnen extern gehuurd worden. Verder is er een liftinstallatie waarmee je gemakkelijk elke verdieping kunt bereiken, is er een pantry aanwezig waar je dagelijks verse koffie/thee kunt halen en is er uitstekend werkende Wi-Fi.

Locatie en bereikbaarheid

Vanaf jouw werkplek kost het slechts enkele minuten om verschillende opritten van bijvoorbeeld de A2, A67 en A50 te bereiken. Ook met 3 minuten loopafstand bereik je de dichtstbijzijnde bushalte; Eindhoven Glaspoort. Deze lijn is aangesloten met het centraal station van Eindhoven. Een lekker hapje eten na werktijd? Om de hoek is het restaurant Avant-Garde van Groeninge gevestigd, een echte aanrader! Verder zijn ook meerdere koffietentjes gevestigd en een supermarkt, altijd handig.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de PSV-laan in Eindhoven?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de PSV-Laan in Eindhoven? Wacht dan niet langer en plan direct een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw perfecte werkplek. Dit alles doen wij gratis en geheel vrijblijvend om jou te helpen naar een kantoorruimte in Eindhoven.


Rent at this location?

This is currently available at PSV-laan 83-85 in Eindhoven Centrum

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Eindhoven Centrum!
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

P

Het adres zegt het al, je huurt hier in een pand naast het PSV station.

Erg luek om op deze locatie te mogen werken, en daarbij is de bereikbaarheid ook nog eens top!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at PSV-laan 83-85

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner