Super deal

Eindhoven Centrum, Schimmelt 18-24

Kantoorruimte huren aan de Schimmelt in Eindhoven Centrum

Ben jij op zoek naar een moderne en representatieve kantoorruimte aan de Schimmelt in Eindhoven Centrum? Neem dan een kijkje in dit bedrijfsverzamelgebouw. Het kantoorgebouw is gevestigd midden in het centrum van Eindhoven, je bereikt dus makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer jouw werkplek. Ook de voorzieningen in het kantoorpand zijn van hoog niveau, je maakt hier bijvoorbeeld gebruik van High Speed WiFi. Snel en efficiënt werken is dus zeker mogelijk! Nieuwsgierig? Plan dan snel je rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar. Je hebt de mogelijkheid om een kantoorkamer te huren tussen de 21 m2 en 521 m2, mogelijkheden genoeg! De kantoorunits zijn flexibel in te delen, zo huur je altijd een kantoorruimte die perfect aansluit bij jou onderneming. Je kunt hier een gemeubileerde kantoorkamer huren of een kale kantoorunit, die volledig naar eigen wens ingericht kan worden. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Vergaderruimten, printfaciliteiten en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Schimmelt in Eindhoven Centrum brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je kantoorkamer ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten, waaronder de vergaderruimten. Deze vergaderruimten zijn ook voorzien van presentatiemiddelen, ideaal! Wil je een keer wat kopiëren of printen? De printfaciliteiten zorgen er voor dat jij daar de mogelijkheid voor hebt. Heb je zin in een lekker bakje koffie of thee? In de pantry kun je het dagelijks vers zetten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd midden in het centrum van Eindhoven, je zit dus binnen enkele minuten op een gezellig terrasje of sta je te shoppen in één van de vele leuke winkeltjes. Om jouw werkplek te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf verschillende rijkswegen zoals de A67, A2 en A50. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Het treinstation is binnen 4 minuten bereikbaar, vanuit hier bereik je makkelijk meerdere locaties in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Schimmelt in Eindhoven Centrum?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Schimmelt in Eindhoven Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen! Heb je vragen en/of plan je liever gezamenlijk met ons een rondleiding in? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Schimmelt. 

Schimmelt 18-24 Schimmelt 18-24 Eindhoven Centrum Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!