Rent office space Eindhoven Centrum, Stratumseind 32

Facilities
  • Desk
  • Internet
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Eindhoven, Stadhuisplein 4 mins walk (0.3 km)
  • Railway station Eindhoven 13 mins walk (1.1 km)
  • Park 9 mins walk (0.7 km)
  • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Availability

Check below which office types are available at Stratumseind 32

About this office

Kantoorruimte huren aan de Stratumseind in Eindhoven centrum

Van oorsprong een gerechtsgebouw, daarna het hoofdkantoor van de belastingdienst en nu een kantoorgebouw. Het gaat hier over het monumentale kantoorpand in het centrum van Eindhoven aan de Stratumseind. Het kantoorpand is gebouwd in 1987 en heeft een totale oppervlakte van 444 m2, onderverdeelt in kantoorruimten van verschillende metrages. Enkele jaren terug is het kantoorpand gerenoveerd en gemoderniseerd waardoor het pand van binnen een mooie combinatie biedt van authentieke en moderne elementen. Een prachtig pand om een kantoorruimte te huren!

Huurprijzen, kantoorruimte Stratumseind, Eindhoven

Op deze locatie zijn kantoorruimten van 11 tot en met 57 m2 te huur, waardoor het kantoorpand voor vele ondernemingen huisvesting kan bieden. De kantoorruimten beschikken over veel lichtinval door de hoge ramen, die uitzicht bieden op het Stadhuisplein. Een kantoorruimte van 11 m2 huur je hier al voor slechts €500,- per maand. Liever een grotere kantoorruimte huren? Een ruimte van 24 m2 huur je voor €850,- per maand. De prijzen zijn all-inclusive waardoor je precies weet waarvoor je betaald!

Stratumseind: 24/7 toegang, vergaderruimte en voldoende parkeerplaatsen

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw in Eindhoven zal je gemak ervaren van de verschillende voorzieningen die hier worden aangeboden. Zo is het pand 24/7 toegankelijk waardoor je geheel je eigen werktijden kunt inplannen. Het kantoorgebouw beschikt over een vergaderruimte die uitkomst kan bieden voor het houden van een vergadering of presentatie. Op het werk nog even snel ontbijten of een kop koffie zetten? Hiervoor kan door alle huurders gebruik worden gemaakt van de keuken. In de algemene ruimte kun je terecht om te genieten van je lunch, om afspraken te ontvangen of je gewoon even terug te trekken.

Locatie en bereikbaarheid, Stratumseind, Eindhoven

Dit kantoorpand aan het Stratumseind bevindt zich in het midden van het centrum van Eindhoven. Vanaf het kantoorpand loop je zo het winkelcentrum van Eindhoven in met vele winkels, restaurants en cafeetjes. Kortom: een gezellige en bruisende omgeving! Deze ligging in het centrum van Eindhoven zorgt er ook nog eens voor dat het kantoorpand uitstekend bereikbaar is. Om de hoek ligt een bushalte, vanaf daar bereik je binnen 10 minuten met de bus het Centraal Station van Eindhoven. Ook met de auto is het kantoorpand uitstekend bereikbaar, de snelwegen A2, A67 en A20 zijn binnen een kleine tien minuten met de auto te bereiken. Wanneer je met de auto naar kantoor komt, kun je de auto parkeren in de parkeergarage op het Stadshuisplein.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Stratumseind?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Eindhoven voor een betaalbare prijs? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen op deze locatie. Plan gratis én vrijblijvend een rondleiding in door het formulier in te vullen.


Rent at this location?

This is currently available at Stratumseind 32 in Eindhoven Centrum

Office rooms
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

reviews

Find out what other people said about this location

T

WAUW, wat een vette look is hier gecreëerd!

Prachtige afwerking van de muren en schitterend meubilair.

Q

Heel tof gedaan!

Wat hebben ze hier een leuk kantoorpand van gemaakt.. en een erg gezellige omgeving.

A

In de gezellige buurt Stratumseind.

Het gebouw heeft een bijzondere uitstraling - afwijkend van de meeste 'standaard' kantoorpanden.

L

Fantastische details in het kantoorpand bewaard gebleven, dit staat echt stoer.

N

Bijzondere sfeer!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Stratumseind 32

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner