RENTED OUT

Eindhoven Centrum, Ten Hagestraat 9

  • Internet

  • Coffee/tea

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Eindhoven Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Ten Hagestraat in Eindhoven (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het centrum van Eindhoven? Neem dan een kijkje in deze voormalige kantoorvilla aan de Ten Hagestraat. Het kantoorpand is in 1858 gebouwd als herenhuis met de naam “Stadsvilla Ten Hage”. Het kantoorpand is op een perfecte locatie gelegen, het is namelijk makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ook zijn er veel services en faciliteiten aanwezig die het huren op deze locatie erg comfortabel maken.

Huurprijzen

Op dit moment is er een mooie grote kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 133 m2. De kantoorruimte is erg licht en heeft een industriële look. De kantoorunit wordt leeg opgeleverd, hierdoor heb je de inrichting volledig in eigen hand. In de kantoorruimte is databekabeling, zijn er brandblusmiddelen aanwezig en heb je de beschikking over een eigen pantry en toilet. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €1830,-. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Parkeergelegenheid, een pantry en goede beveiliging

Het huren van een kantoorruimte aan de Ten Hagestraat in Eindhoven Centrum brengt vele voordelen met zich mee, de services en faciliteiten maken het namelijk erg comfortabel om in deze luxe kantoorvilla te huren. Voor een klein bedrag in de maand maak je gebruik van een parkeerplaats voor de deur en beschik je over een eigen pantry. De luxe pantry heeft een vaatwasmachine en ook een koelkast is aanwezig. Het inbraakinstallatie systeem zorgt er voor dat jij aan het einde van een werkdag zorgeloos je werkspullen kunt laten staan. Daarnaast heeft jouw kantoorruimte ook een eigen codeslot.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorpand een perfecte ligging in het centrum van Eindhoven. Je vindt hier gezellige winkels, leuke cafés en goede restaurants. Echt een aanrader om aan het einde van dag gezellig de stad in te lopen met collega's. Zoals eerder aangegeven bereik je deze locatie makkelijk met de auto, de A2, A67 en A50 zijn namelijk binnen enkele minuten te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 3 minuten lopen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ten Hagestraat in Eindhoven Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Ten Hagestraat in Eindhoven Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar kantoorruimte en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Ten Hagestraat.

Ten Hagestraat 9 Ten Hagestraat 9 Eindhoven Centrum Toplocation!

4 reviews Ten Hagestraat

Mooie kantoorvilla op top locatie in Eindhoven.

Een fantastische kantoorvilla met mooie lichte ruimten en een perfecte ligging in het centrum van eindhoven.

Een mooie lichte ruimte die je volledig naar eigen style kunt inrichten.

De industriële look is mooi, maar past niet helemaal bij onze onderneming.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!