Rent office space Eindhoven Science Park, Science Park Eindhoven 5033

5 (2 reviews)
Facilities
  • Internet
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Son, Science Park Oost/5100 3 mins walk (0.2 km)
  • Railway station Best 1 hour 24 mins walk (6.8 km)
Rent at this location?

This is currently available at Science Park Eindhoven 5033 in Eindhoven Science Park

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Eindhoven Science Park!
About this office

Kantoorruimte te Huur op een zichtlocatie van de A58 in Eindhoven

Aan het Science Park Eindhoven 5033 in Son en Breugel kunt u en kantoren op maat huren. Het kantoorgebouw bestaat uit drie zelfstandige vleugels en is opgebouwd uit drie bouwlagen en een technische dakopbouw. Het kantoorpand heeft een totale vloeroppervlakte van 5.137 m2, is gelegen op Science Park. Op het Science Park zijn een aantal toonaangevende bedrijven op het gebied van high-tech industrie, techniek, research en IT gevestigd.

De huurprijzen zijn vastgesteld op basis van een huurovereenkomst van vijf jaar. De vervolgtermijnen bestaan ook uit een periode van vijf jaar. Kantoorruimte huren voor een korte termijn? Informeer naar de mogelijkheden bij SKEPP. Kantoorruimte huren kan hier voor €125,- per m2 per jaar.

Het bedrijvenpark is gelegen aan de noordzijde van Eindhoven, direct aan de snelwegen A2, A50 en A58. Tevens is ook de nieuw te realiseren afrit van de A58 in de nabijheid. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn diverse bushaltes aanwezig. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat in Son en Breugel (Eindhoven) zoek dan niet verder en plan nu alvast uw eigen rondleiding in via SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

C

De zakelijke locatie moet passen bij je onderneming, helaas zochten wij naar net iets meer levendigheid.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Science Park Eindhoven 5033

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen