RENTED OUT

Eindhoven Science Park, Science Park Eindhoven 5033

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Eindhoven Science Park!

Kantoorruimte te Huur op een zichtlocatie van de A58 in Eindhoven

Aan het Science Park Eindhoven 5033 in Son en Breugel kunt u en kantoren op maat huren. Het kantoorgebouw bestaat uit drie zelfstandige vleugels en is opgebouwd uit drie bouwlagen en een technische dakopbouw. Het kantoorpand heeft een totale vloeroppervlakte van 5.137 m2, is gelegen op Science Park. Op het Science Park zijn een aantal toonaangevende bedrijven op het gebied van high-tech industrie, techniek, research en IT gevestigd.

De huurprijzen zijn vastgesteld op basis van een huurovereenkomst van vijf jaar. De vervolgtermijnen bestaan ook uit een periode van vijf jaar. Kantoorruimte huren voor een korte termijn? Informeer naar de mogelijkheden bij SKEPP. Kantoorruimte huren kan hier voor €125,- per m2 per jaar.

Het bedrijvenpark is gelegen aan de noordzijde van Eindhoven, direct aan de snelwegen A2, A50 en A58. Tevens is ook de nieuw te realiseren afrit van de A58 in de nabijheid. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn diverse bushaltes aanwezig. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat in Son en Breugel (Eindhoven) zoek dan niet verder en plan nu alvast uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Vestig uw technische bedrijf op Science Park Eindhoven Science Park Eindhoven 5033 Eindhoven Science Park Toplocation!

2 reviews Science Park Eindhoven

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

De zakelijke locatie moet passen bij je onderneming, helaas zochten wij naar net iets meer levendigheid.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!