Rent office space Eindhoven Strijp-S, Kastanjelaan 400

Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Eindhoven, Cederlaan 3 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Eindhoven Strijp-S 10 mins walk (0.8 km)
 • Park 6 mins walk (0.4 km)
 • Gym 3 mins walk (0.2 km)
Availability

Check below which office types are available at Kastanjelaan 400

About this office

Kantoorruimte huren aan de Kastanjelaan (Strijp)

Kantoorruimte huren in de industriële wijk Strijp? Dat kan aan de Kastanjelaan. Dit kantoorpand is met name gericht op makers, makers van fysieke meubels tot aan digitale ontwerpen. Het kantoorpand is in 1989 gebouwd en is recent verbouwd. Het beschikt over hoge plafonds en er is veel gebruik gemaakt van glas en transparante materialen voor een ruime uitstraling.

Huurprijzen, kantoor Kastanjelaan, Eindhoven

In dit kantoorpand worden meerdere opties aangeboden. Op deze manier is er altijd wel een geschikte ruimte te vinden die past bij jouw wensen en budget. Zo huur je al een kantoorruimte vanaf €250,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte van circa 12 m2. Liever een grotere ruimte huren? Kies dan voor een kantoorruimte van 60 m2. Deze zijn te huur voor een maandelijkse huurprijs van €1250,-. Naast het huren van kantoorruimte kun je er ook voor kiezen om een eigen werkplek te huren. Deze zijn al te huur voor €275,- per maand.

Kastanjelaan: vergaderkamer, houtwerkplaats en event space

Dit kantoorpand aan de Kastanjelaan beschikt niet alleen over kantoorruimten, je kunt er namelijk ook voor kiezen om een vergaderruimte, houtwerkplaats of event space te boeken. Het boeken van deze ruimten is geheel gratis. Bovendien is er in dit kantoorgebouw ook nog een loungeruimte aanwezig en een brainstormruimte met zitzakken en relaxstoelen. Bovendien zijn er in dit kantoorpand aparte bel-units gecreëerd waar jij je even terug kan trekken voor een belangrijk telefoongesprek.

Locatie en bereikbaarheid, Kastanjelaan, Eindhoven

Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je als huurder geen zorgen te maken. De dichtstbijzijnde bushalte is Strijp S. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 3 minuten. Reis je liever met je eigen auto naar je werk? Dan ben je vanaf zowel de A2 als de A67 en A50 in minder dan 10 minuten op kantoor. Ideaal toch? Bovendien is Eindhoven Airport met de bus prima bereikbaar. Dit maakt het kantoorpand ook zeer geschikt voor internationale ondernemingen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kastanjelaan?

Zie jij jezelf al werken in deze creatieve omgeving? Kom gezellig langs en ontdek alle mogelijkheden. Hiervoor plan je een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Rent at this location?

This is currently available at Kastanjelaan 400 in Eindhoven Strijp-S

Office rooms
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

reviews

Find out what other people said about this location

B

Wauw, wat een gave sfeer is hier gecreëerd door het meubilair!

Ziet er super uit.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Kastanjelaan 400

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner