Rent office space Eindhoven Strijp-S, Kastanjelaan 400

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Kastanjelaan 400 in Eindhoven Strijp-S

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €225 /mo.
  Request rental information, without any obligations
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 2 Persons
  Rental price: €600 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 3 Persons
  Rental price: €900 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 4 Persons
  Rental price: €1,200 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 6 Persons
  Rental price: €1,800 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 8 Persons
  Rental price: €2,400 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 10 Persons
  Rental price: €3,000 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?

These companies use SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989, maar is pasgeleden volledig gerenoveerd. Aan alles is gedacht, de ruimten zijn gemoderniseerd, er zit een hippe bar in en je kunt er zelfs binnen sporten. Ben jij nieuwsgierig hoe het er hier van binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Zo kun je bijvoorbeeld een kantoorkamer huren voor 2 personen, hier betaal je een maandelijks bedrag van €600,- voor. Huur je liever een grotere kantoorunit, bijvoorbeeld voor 4 personen? Dat kan voor €1000,- in de maand. Momenteel is de groots beschikbare kantoorruimte geschikt voor 8 personen, te huur voor een maandelijks bedrag van €2000,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Vergaderruimtes, gemeubileerde units en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Bijvoorbeeld alle vergaderruimten, dit zijn namelijk 18 spreekkamers en 3 evenementenruimtes. Ideaal te gebruiken wanneer er klanten langskomen! Daarnaast heb je de mogelijkheid om een gemeubileerde kantoorruimte te huren. Erg handig wanneer je direct de kantoorunit wilt betreden of niet bezig wilt zijn met het meubilair. Werk je vaak na werktijd nog even door, bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend? Door de 24/7 toegankelijkheid maak jij op ieder gewenst tijdstip van de dag gebruik van jouw kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging in Eindhoven Strijp-S, jouw kantoorruimte is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Verschillende op- en afritten van bijvoorbeeld de A2, A67 en A50 zijn binnen een korte rijafstand van 10 minuten bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van 3 minuten vanaf jouw werkplek. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Eindhoven Strijp-S.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Kastanjelaan. 


Reviews

Find out what other people said about this location

B

Prachtig pand waar alles tot in de details is geregeld.

Elke dag is het een pretje om hier naar binnen te lopen en te genieten van alle faciliteiten buiten je kantoorruimte om.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Kastanjelaan 400

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen