Rent office space Eindhoven Strijp-S, Scherpakkerweg 6

Facilities
  • Internet
  • KVK-registration
  • Postal address
Accessibility
  • Bus stop Eindhoven, Hastelweg 3 mins walk (0.2 km)
  • Railway station Eindhoven Strijp-S 25 mins walk (2.0 km)
  • Park 9 mins walk (0.8 km)
  • Gym 1 min walk (32 m)
Availability

Check below which office types are available at Scherpakkerweg 6

About this office

Kantoorruimte huren aan de Scherpakkerweg (Strijp)

In deze mooie bedrijfspanden, gelegen in de buurt Engelsbergen, zijn diverse kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. De panden hebben beide een moderne uitstraling en de kantoorruimten beschikken over veel lichtinval. De bedrijfspanden bevinden zich in een gezellige straat met vele leuke bedrijven waaronder Pro Wrap, Inbo Architecten, Puntscherp, Auto 040 en Deblick & Canyon.

Huurprijzen, kantoor Scherpakkerweg, Eindhoven

In het ene bedrijfspand is kantoorruimte te huur vanaf 77 m2 terwijl je in het andere kantoorgebouw al een ruimte huurt van 30 m2. Voor deze ruimte van 30 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €450,-. Het is in beide kantoorpanden zelfs mogelijk om een gehele verdieping te huren. Zo betaal je voor een ruimte van 167 m2 bijvoorbeeld €1800,-. Je beschikt over een eigen keuken en toilet als je deze ruimte huurt.

Scherpakkerweg: afgesloten parkeerterrein, vergaderruimte en pantry

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren op deze locatie in Eindhoven kun je gebruik maken van diverse services. Zo is er op het afgesloten parkeerterrein plek voor 7 auto’s. Zijn alle parkeerplaatsen bezet? Dan kun je jouw auto altijd gratis parkeren in de straat, ideaal toch? Verder zijn er diverse pantry’s aanwezig in de bedrijfspanden. Bovendien is er een mooie vergader- en prestatieruimte en is er een ruimte voor een pool- of voetbaltafel. Tot slot zijn de bedrijfspanden voorzien van een alarminstallatie.

Locatie en bereikbaarheid, Scherpakkerweg, Eindhoven

Deze bedrijfspanden zjn zeer centraal gelegen in Eindhoven. Vanaf de A2 ben je met de auto in een mum van tijd op kantoor. Bushalte Eindhoven Hastelweg is daarnaast de dichtstbijzijnde bushalte, deze ligt op slechts 200 meter afstand. Het dichtstbijzijnde treinstation is Eindhoven Strijp-S. Als je hier uitstapt, is het nog maar 20 minuten lopen naar de kantoorpanden. Voor zowel autoreizigers als treinreizigers is het een perfecte werklocatie. Je bent op deze locatie ook aan het goede adres voor wat gezelligheid. Café Coen & Willy is slechts 1 kilometer verwijderd van de kantoorpanden. Hier kun je (mits je PSV-fan bent) gezellig na werktijd een een drankje doen. En ben jij ook zo dol op de Spaanse keuken? Dan heb jij geluk. Op een loopafstand van 5 minuten ligt namelijk Tapas El Quijote, een Spaans tapasrestaurant met heerlijke gerechten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Scherpakkerweg?

Is jouw onderneming groeiende en zie jij het wel zitten om verdieping te huren in een van deze kantoorpanden? Of heb jij voldoende aan de ruimte van 30 m2? Kom een kijkje nemen en ontdek alle mogelijkheden. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in!


Rent at this location?

This is currently available at Scherpakkerweg 6 in Eindhoven Strijp-S

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Eindhoven Strijp-S!
Media

Get a good impression of this office

reviews

Find out what other people said about this location

S

Mooie lichte kantoorruimten, veel lichtinval waardoor er een fijne werksfeer ontstaat.

J

Tof pand.

Prima werkplekken aan de gezamenlijke tafel.

W

Mooie combinatie van modern en industrieel.

Alles wordt netjes en regelmatig schoongemaakt!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Scherpakkerweg 6

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner