Rent office space Eindhoven Strijp-S, Scherpakkerweg 8

Facilities
  • Internet
  • KVK-registration
  • Postal address
Accessibility
  • Bus stop Eindhoven, Hastelweg 3 mins walk (0.3 km)
  • Railway station Eindhoven Strijp-S 26 mins walk (2.0 km)
  • Park 9 mins walk (0.7 km)
  • Gym 1 min walk (93 m)
Availability

Check below which office types are available at Scherpakkerweg 8

About this office

Kantoorruimte huren aan de Scherpakkerweg (Engelsbergen)

Op een klein bedrijventerrein in Eindhoven, aan de Scherpakkerweg, ligt dit moderne en industriële kantoorpand. Het kantoorpand heeft een totale oppervlakte van 547 m2 en is onderverdeeld in grote kantoorruimten van verschillende metrages. Hierdoor is deze locatie zeer geschikt is voor grotere ondernemingen. Deze locatie dient inmiddels al als thuisbasis voor diverse bedrijven uit de branches bedrijfsbemiddeling, ICT en reclame en marketing.

Huurprijzen, Scherpakkerweg, Eindhoven

In dit kantoorgebouw aan de Scherpakkerweg zijn kantoorruimten van verschillende metrages te huur, ieders voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een kantoorruimte van 77 m2 huur je bijvoorbeeld al voor slechts €800,- p.m. Ben je op zoek naar een grotere kantoorruimte? Dan zouden de kantoorruimten van 279 m2 en 354 m2 een uitstekende optie kunnen zijn.

Scherpakkerweg: gratis parkeren, een keuken en vergaderruimte

Om het werken vanuit dit kantoorpand zo aangenaam mogelijk te maken, is het kantoorpand voorzien van verschillende services en voorzieningen. Zo kun je aan de gehele Scherpakkerweg gratis parkeren, is er een vergaderruimte in het kantoorgebouw aanwezig en is er een ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen en/of presentaties. Het kantoorpand beschikt nog over een gezamenlijke werkruimte die leeg staat, hier kan nog een pool- of voetbaltafel geplaatst worden voor de nodige ontspanning.

Locatie en bereikbaarheid, Scherpakkerweg, Eindhoven

In de buurt Engelsbergen valt genoeg te beleven! Zo bevindt er zich om de hoek van het kantoorgebouw een Albert Heijn en zijn er diverse horecagelegenheden zoals Café Oud Strijp en Theehuis Asilha. Een van de grote voordelen van deze locatie is dat het zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend te bereiken is. Een straat verderop is de bushalte Hastelweg gelegen, vanaf hier reis je gemakkelijk naar het treinstation . Binnen 5 minuten ben je met de auto van de Scherpakkerweg op de snelweg A2, waarbij je vanaf de A2 snel de A67 bereikt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Scherpakkerweg?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte voor een aantrekkelijke prijs met een goede bereikbaarheid? Dan is dit kantoorgebouw aan de Scherpakkerweg een uitstekende optie. Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in en bekijk deze locatie met je eigen ogen!


Rent at this location?

This is currently available at Scherpakkerweg 8 in Eindhoven Strijp-S

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Eindhoven Strijp-S!
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

L

Fijn dat je hier gebruik kan maken van grotere zalen, makkelijk voor een presentatie of vergadering.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Scherpakkerweg 8

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner