Rent office space Eindhoven Strijp-S, Schootsestraat 14

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Eindhoven, Cederlaan 5 mins walk (0.4 km)
 • Railway station Eindhoven Strijp-S 6 mins walk (0.5 km)
 • Park 6 mins walk (0.5 km)
 • Gym 1 min walk (0.1 km)
Availability

Check below which office types are available at Schootsestraat 14

About this office

Kantoorruimte huren aan de Schootsestraat in Eindhoven (Strijp-S)

Ben jij op zoek naar een kantoorpand in Eindhoven Strijp-S? Neem dan een kijkje in het gave kantoorgebouw aan de Schootsestraat. Het kantoorpand is gebouwd in 1959 en gelegen binnen de hippe wijk Strijp-S. Deze locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ook verschillende rijkswegen liggen op korte afstand. De services en faciliteiten zijn in overvloed aanwezig wat het huren op deze locatie erg prettig maakt.

Huurprijzen

Er zijn momenteel meerdere kantoorruimten beschikbaar die bestemd zijn voor 4 tot 12 personen. Voor een kantoorunit die geschikt is voor 4 personen betaal je een maandelijks bedrag van €975,-. De grotere kantoorkamer van 8 personen is te huur voor €1750 in de maand. Zijn deze kantoorruimten te klein? Neem dan een kijkje in de kantoorunit voor 12 personen, te huur voor een maandelijks bedrag van €2500,-. De kantoorruimten worden gemeubileerd opgeleverd, er is bergruimte en een data aansluitpunt.

24/7 toegankelijk, vergaderruimten en een pantry

De kantoorruimten aan de Schootsestraat in Eindhoven Strijp-S zijn 24/7 toegankelijk. Erg handig wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Naast je kantoorkamer heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige vergaderruimten, deze zijn geschikt voor 12, 6 en 5 personen. Makkelijk te gebruiken wanneer er klanten langs komen of je wilt een presentatie geven voor je collega’s. Bij de pantry kun je dagelijks verse koffie en thee halen, ook is dit een handige plek voor het smeren van je boterhammetje in de middag.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorpand een gunstige ligging, met zowel de auto als het openbaar vervoer is deze locatie makkelijk bereikbaar. De op- en afritten van de A2, A67 en A50 liggen op een korte rijafstand van slechts 10 minuten. Het treinstation Eindhoven Strijp-S is ook zo bereikbaar, deze is namelijk om de hoek gevestigd.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schootsestraat in Eindhoven?

Zie jij het zitten om direct aan de slag te gaan en spreekt jou het kantoorpand aan de Schootsestraat in Eindhoven Strijp-S aan? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Schootsestraat.


Rent at this location?

This is currently available at Schootsestraat 14 in Eindhoven Strijp-S

Office rooms
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

reviews

Find out what other people said about this location

J

Ontzettend gaaf interieur en naast de kantoorruimte kun je ook gebruik maken van de vergaderruimte

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Schootsestraat 14

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner