Rent office space Eindhoven Strijp-S, Torenallee 45

Accessibility
  • Bus stop Eindhoven, Strijp S 3 mins walk (0.2 km)
  • Railway station Eindhoven Strijp-S 9 mins walk (0.7 km)
  • Park 1 min walk (20 m)
  • Gym 1 min walk (2 m)
Availability

Check below which office types are available at Torenallee 45

About this office

Kantoorruimte huren aan de Torenallee in Eindhoven Strijp-S

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Torenallee in Eindhoven? Dan is dit je kans! Kom een kijkje nemen in dit markante kantoorgebouw uit 1989. Het kantoorpand heeft een industrieel karakter en is in goede conditie, dit komt mede door de vele oude elementen die zijn goed bewaard zijn gebleven na de renovatie. De goede bereikbaarheid en het ruime parkeeraanbod maken dit een populaire kantoorlocatie.

Huurprijzen

Op dit moment zijn al verschillende huurders gevestigd in het kantoorpand, van een startende onderneming tot gerenommeerde bedrijven. Er zijn nog een paar kantoorkamers beschikbaar die er voor zorgen dat jij je kan aansluiten in dit rijtje. Zo is er een kantoorruimte beschikbaar van 35 m2 voor een maandelijks bedrag van €430 en een ruimte van 51 m2 voor een maandelijks bedrag van €610,-. Toch op zoek naar een grotere kantoorunit? Je hebt hier ook de mogelijkheid om een kantoorkamer te met een oppervlakte van 95 m2 te huren voor €1350,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle servicekosten.

Parkeergelegenheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Torenallee in Eindhoven zijn er vele services en faciliteiten aanwezig waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo is er een vernieuwde entree, die een zeer representatieve uitstraling heeft. Gasten ontvangen op deze locatie is dus zeker geen issue. Ook is er een liftinstallatie aanwezig die je gemakkelijk naar elke verdieping in het kantoorgebouw kan brengen. Verder is er een luxe pantry die van alle gemakken is voorzien en is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel het openbaar vervoer als met de auto is het kantoorpand makkelijk bereikbaar. Zo is er een bushalte op slechts 3 minuten loopafstand gelegen en loop je in slechts 10 minuten naar het treinstation Eindhoven Stijp-S. Wat ook zeker een voordeel is zijn de verschillende opritten van de A2, A67 en A60, deze liggen namelijk om minder dan 3 kilometer afstand vanaf jouw werkplek. Verder zijn er in de nabije omgeving vele eetgelegenheden en leuke cafés waar je na werktijd met collega’s gezellig kunt borrelen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Torenallee in Eindhoven Stijp-S

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren aan de Torenallee in Eindhoven? Kom dan deze beschikbare kantoorruimten bekijken door middel van een rondleiding. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij het plannen hiervan en beantwoorden al je vragen. Dit alles doen wij gratis en geheel vrijblijvend.


Rent at this location?

This is currently available at Torenallee 45 in Eindhoven Strijp-S

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Eindhoven Strijp-S!
Media

Get a good impression of this office

reviews

Find out what other people said about this location

C

Perfecte locatie, met zowel de auto als openbaar vervoer.

Ook in de omgeving is er veel te beleven.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Torenallee 45

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner