RENTED OUT

Eindhoven, Torenallee 20

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Eindhoven!

Kantoorruimten en werkplekken beschikbaar in modern kantoorgebouw in Eindhoven!

Het kantoorgebouw in Eindhoven aan de Torenallee beschikt over diverse vergaderruimtes, waar u gebruik van kunt maken. Ook is er een luxe loungeruimte, inclusief televisie. Hier kunt u even stoom afblazen of informeel overleggen. Daarnaast kunt u een lekker kopje koffie drinken in de koffiecorner.

Werkplekken en eigen kantoorruimten te huur

Binnen het moderne kantoorpand in Eindhoven huurt u een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 te huur. Het gaat qua werkplekken om flexwerkplekken, vaste werkplekken en stiltewerkplekken. De huurprijs van een werkplek is maar ?250,- per maand en een kantoorkamer huurt u al vanaf ?685,- per maand. Een kantoorruimte in dit kantoorgebouw in Eindhoven huurt u voor de lange termijn, maar het is ook mogelijk om voor een korte periode te huren.

Locatie van het kantoor in Eindhoven aan de Torenallee

De bereikbaarheid van de kantoorruimte is uitstekend. Met de lijnbus kunt u naar NS-station Eindhoven. Meerdere snelwegen liggen in de nabijheid, waaronder de snelweg A2 (Amsterdam ? Maastricht ? België).

Plan een gratis rondleiding bij dit kantoor in Eindhoven

Dus bent u op zoek naar een werkplek (<15m2), kantoorkamer (15-100m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!

Moderne kantoorruimte Huren in Eindhoven? Reageer nu! Torenallee 20 Eindhoven Toplocation!

2 reviews Torenallee

Vette industriële uitstraling

Wat gaaf, die inrichting!

Echt een toffe plek om hier met je bedrijf gevestigd te zitten!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!