Rent office space Emmen, Jules Verneweg 13-17

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Emmen (NL) Oude Meerdijk Zuid 6 mins walk (0.5 km)
 • Railway station Emmen 33 mins walk (2.6 km)
 • Gym 4 mins walk (0.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at Jules Verneweg 13-17 in Emmen

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Emmen!
About this office

Flexibele en voordelige kantoorruimte te huur in Emmen!

Hier aan de Jules Verneweg in Emmen huurt heeft u een werkplek. En dat voor slechts €150,- per maand. Liever een kantoorkamer met een metrage vanaf 15 m2? Geen enkel probleem, de huurprijs is vanaf maar €250,- per maand. U huurt hier ook kantoorruimte op maat, groter dan 100 m2. Spreek- en vergaderruimte is ook beschikbaar in dit kantoorgebouw te Emmen.

Gaat uw voorkeur uit naar flexibel huren? Hier huurt u een kantoorruimte voor een korte huurperiode. Gaat u liever voor financieel voordeel? Dan is het verstandig om voor de lange termijn te huren. Kortom, de keus is aan u!

In Emmen zit het goed qua services en voorzieningen. Wanneer u graag uw eigen tijden indeelt, is het waardevol om te weten dat uw kantoor 24/7 toegankelijk is. Bovendien is er ruimte om te loungen of om gebruik te maken van een pantry. Printen is mogelijk en uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein. Kopje koffie? Bezoek de koffiecorner!

Middels de A37 is bedrijventerrein Bargermeer III, waarop dit bedrijvencentrum is gevestigd, goed te bereiken. Wilt u uw onderneming vestigen in het Drentse Emmen? Wacht niet langer en bekijk uw toekomstige werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat! Dit kunt u doen door een rondleiding in te plannen, in het menu rechts op deze pagina. Contact opnemen met SKEPP is ook een optie!

 


Reviews

Find out what other people said about this location

K

Voor het werk heb ik veel afspraken buiten de deur en ben ik veel onderweg.

Dat dit kantoor 24/7 toegankelijk is, is voor mij een hele goede optie. Zo kan ik altijd op kantoor werken wanneer ik dat wil. Daarnaast is het kantoor goed bereikbaar en ben je er vanaf de A37 zo.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Jules Verneweg 13-17

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen