Enschede, Colosseum 2

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan het Colosseum in Enschede

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Enschede? Neem dan eens een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan het Colosseum. Het moderne kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en beschikt over een luxe afwerkingsniveau. Dit is terug te zien in de royale entree en flexibele indeling. Naast de vele services en voorzieningen is het kantoorpand ook op een top locatie gevestigd, namelijk op zichtlocatie van het kennispark.

Huurprijzen

Een kantoorruimte huren is op deze locatie mogelijk vanaf 320 m2, dit is namelijk een kantoorunit op de 6e verdieping. Wanneer je deze kantoorruimte huurt voor slechts €3600,- in de maand, maak je ook gebruik van een eigen toiletgroep en pantry. Dit zelfde geld voor de andere 2 verdiepingen. Op de 5e verdieping is namelijk een kantoorruimte beschikbaar van 670 m2 voor €7537 in de maand en ook op de 4e verdieping is een oppervlakte van 340 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €3825,-. De kantoorruimten zijn erg flexibel in te delen en makkelijk bereikbaar door de tweetal liften.

Een receptie en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand aan het Colosseum in Enschede zijn er faciliteiten die het huren op deze locatie erg prettig maken. Denk bijvoorbeeld aan de klimaatinstallatie, zo werk je altijd met een perfecte temperatuur. Elke verdieping beschikt over een eigen pantry, een handige plek om een kop koffie/thee voor jou en je collega’s te zetten en in de middag een lekkere lunch voor te bereiden. Een bijkomend voordeel is de bemande receptie in de royale entree, zij kunnen tijdens kantoortijden verschillende taken voor jou uit handen nemen. Bijvoorbeeld het aannemen van binnenkomende telefonie en ook de postverwerking nemen zij op zich.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, namelijk tegenover het Kennispark. Op dit kantorenpark zijn grote bedrijven gevestigd zoals de Kamer van Koophandel en Damsté Advocaten. Reis je met het openbaar vervoer naar je werkplek? Dan heb je geluk, er is namelijk een bushalte op 2 minuten loopafstand vanaf jouw werkplek en het treinstation Enschede Kennispark ligt op een afstand van 7 minuten. Reis je toch liever met de auto? De op- en afritten van de A1 en A35 liggen op een rijafstand van slechts 7 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Colosseum in Enschede?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan het Colosseum in Enschede? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan het Collosseum in Enschede.

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Colosseum in Enschede

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Colosseum in Enschede.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Colosseum 2 Colosseum 2 Enschede Toplocation!

2 reviews Colosseum

Luxe en comfort zijn de eerste twee woorden die in mij opkomen wanneer ik het kantoorpand binnen loop.

Een mooi gebouw wat in deze omgeving zeker niet te missen is!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!