Enschede, Marssteden 52-54

Kantoorruimte huren aan de Marssteden in Enschede

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Enschede? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw uit 2007 aan de Marssteden. Je huurt hier een kantoorruimte in een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 23.680 m2 en een goede bereikbaarheid. Je maakt hier naast je werkplek gebruik van snelle WiFi, schoonmaakservices en parkeerplaatsen. Geïnteresseerd? Plan dan snel een rondleiding en bekijk het kantoorgebouw met eigen ogen.

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 200 m2, voor een maandelijks bedrag van €1917,-. Daarnaast zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar met een oppervlakte van 408 m2, te huur voor €3910,- per maand. Meer ruimte nodig? Neem een kijkje in de kantoorruimten van 549 m2,  deze huur je voor een maandelijks bedrag van €5262,-. Wil je graag kantoorunits combineren? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

Meubilair optioneel, een pantry en parkeergelegenheid

Huur je een kantoorruimte aan de Marssteden in Enschede, maar heb je geen zin of tijd om je bezig te houden met het inrichten van de kantoorkamer? Dan is het ook mogelijk om deze volledig te laten inrichten naar de style die past bij jullie onderneming. In het kantoorgebouw zijn er meerdere pantry’s te vinden, hier zet je een lekker kopje koffie/thee voor jezelf en collega’s. Reis je met de auto naar je werkplek? Bij het kantoorgebouw zijn meerdere parkeerplaatsen tot jullie beschikking, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op het Bedrijventerrein Enschede-West, in de buurt Marssteden. Je bereikt deze locatie erg snel met de auto via de A35 en A1. De op- en afritten van deze rijkswegen zijn bereikbaar via een korte rijafstand van slechts een paar minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is ook een bushalte op een loopafstand van 10 minuten te vinden op het bedrijventerrein. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Enschede Kennispark. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Marssteden in Enschede?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Marssteden in Enschede? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in dit representatieve kantoorgebouw. Heb je nog een aantal vragen of hulp nodig bij het inplannen van de rondleiding? Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Marssteden.

Marssteden 52-54 Marssteden 52-54 Enschede Toplocation!

1 reviews Marssteden

Op dit kantoor hangt een gezellige sfeer, je kunt met de kantoorruimte vele kanten op!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!