RENTED OUT

Twekkeler Es 49, Enschede

 • Toilets

 • WiFi

 • 24/7 access

 • Airconditioning

 • Lunch

 • Security

 • Elevator

 • Desk

 • Meeting space

 • Kitchen

 • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Enschede!

Kantoorruimte huren aan de Twekkeler Es (West)

Kantoorruimte huren op een bedrijventerrein in Enschede? Dat kan! Aan de Twekkeler Es, gelegen in het Industrie- en havengebied zijn nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1980. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 3020 m2. 

Huurprijzen

Kantoorruimten van verschillende metrages zijn te huur in dit kantoorgebouw. Zo huur je al een kantoorruimte vanaf €265,- per maand. Leuke prijzen, voor deze mooie locatie in Enschede. De ruimten zijn te huur voor een minimale periode van 12 maanden. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en huurprijzen kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Pantry, topkoeling en lift 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan kun je direct gebruik maken van de aanwezige voorzieningen. Zo is er in het kantoorpand een nette pantry aanwezig waar jij gemakkelijk je lunch kunt bereiden. Bovendien is iedere kantoorruimte voorzien van topkoeling, hierdoor kun je ook tijdens de warme zomerdagen prettig werken. Tot slot is er een lift aanwezig in het kantoorpand. Traplopen is dus verleden tijd!  

Locatie en bereikbaarheid 

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is prima. De dichtstbijzijnde bushalte is De Hoeveler. Deze halte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. Met de auto daarentegen ben je het snelst op kantoor vanaf de A35. Bovendien zijn er in de omgeving van het kantoorgebouw en in het centrum van Enschede voldoende horecagelegenheden te vinden. Gezellig om na werktijd nog even een hapje te eten met collega's. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Twekkeler Es?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit moderne kantoorgebouw? Dat kan. Neem contact op met onze vastgoedconsultants of plan zelf een rondleiding in. Gratis en geheel vrijblijvend.

Create your own URBAN or CITY with the officeplanner at Twekkeler Es in Enschede

URBAN and CITY are two prefab furnishing concepts that are 100% flexible, product technically as well as financially. Where URBAN is the rebel variant, CITY fits in with professionals that look for comfort. Create your own URBAN- or CITY-location at Twekkeler Es in Enschede.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation
Twekkeler Es 49 Twekkeler Es 49 Enschede Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you've taken the time to share your opinion with us and other customers!