RENTED OUT

Geleen, Mijnweg 3

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Geleen!

Kantoorruimte te huur aan de Mijnweg in Geleen

Dit betreft een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere bedrijven haar business uitoefenen. Het kantoor is gelegen op het Mauritspark II in Geleen. In de directe omgeving van het kantoorpand zijn de terreinen van DSM (gezondheid, voeding, zorg-materiaal) en Chemelot (chemie en materialen community) gelegen. Het terrein van het kantoorgebouw zelf is evenals het bedrijvenpark prachtig aangelegd en is goed onderhouden.

De gouden combinatie van business services en het prachtige Limburgse landschap geven een heerlijk gevoel van ontspanning en onbezorgdheid op de werkvloer. Dit kantoor in Geleen voldoet aan de huidige huisvestingsmaatstaven en creëert daarmee voldoende kansen voor iedere ondernemer.

Er was op deze locatie 2.500 m2 kantoorruimte beschikbaar om te huren. Inmiddels zijn enkele bedrijven in dit kantoorpand gaan huren. Momenteel is het nog mogelijk om hier circa 270 m2 tot 1000 m2 kantoorruimte te huren. De huurprijs is zeer laag ingestoken namelijk slechts €75,- per m2 per jaar! Wilt u de mogelijkheden bespreken of de actuele beschikbaarheid checken? Neem dan contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP.

Het kantoor is prima bereikbaar vanaf de autosnelweg A2 (Maastricht – Eindhoven) en de autosnelweg A76. Het station Geleen-Lutterade ligt op loopafstand van dit kantoor, van waaruit verbindingen met Utrecht en Maastricht aanwezig zijn. Dus wanneer uw onderneming / corporate op zoek is naar kantoorruimte op maat in Maastricht, neem dan contact op met SKEPP of plan een gratis rondleiding!

Kantoorruimte te huur in groene omgeving Geleen! Mijnweg 3 Geleen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!