Super deal

Goor, Grotestraat 26

7471BP Goor

Representatief kantoorgebouw te huur aan de Grotestraat te Goor

Dit kantoorpand is gelegen in het centrum van het Twentse Goor. Hier wordt kantoorruimte op maat te huur aangeboden. De begane grond heeft een totale oppervlakte van 365 m2 terwijl de eerste verdieping over een metrage van 315 m2 beschikt. Kantoorruimte huren is mogelijk vanaf 315 m2 t/m 680 m2 maar bent u op zoek naar een kleiner metrage? Informeer dan bij SKEPP over de mogelijkheden van dit kantoorgebouw.

De huurperiode is in overleg, zo flexibel mogelijk in te kleden. Een minimum huurtermijn beslaat 1 jaar. Het centrum van Goor is recent compleet gerenoveerd. In de directe nabijheid bevinden zich vooral winkel- en horecagelegenheden. Dit, tezamen met de bosrijke invloeden, zorgt ervoor dat de omgeving erg gezellig oogt. Dit zorgt dan weer voor een relaxte werksfeer!

De huurprijs bedraagt €105,- per m2 per jaar. Mocht dit huurniveau te hoog liggen, neem dan toch contact op met SKEPP. We kijken dan samen of we tot een lagere huurprijs kunnen komen. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Goor (Twente), dan is dit zeker een geschikt pand voor u. Neem contact op met SKEPP om hier een rondleiding te krijgen, bij ons zonder makelaarskosten.

Representatieve kantoorruimte huren in het Twentse Goor Grotestraat 26 Goor Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!